Přihlašovací jméno

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem InfernoHunter[****], 21/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli by šlo změnit přihlašovací jméno, protože tam mám takové co jsem měl dříve na chvíli a nějak mi to nevyhovuje...

2. Přihlašovací jméno změnit nelze, pouze Nick ve hře.

3. Ale myslím to tak, jestli nemohou např. admini po domluvě

4. Nemůžu mluvit za Adminy, neboť jím nejsem, ale už tady tahle otázka několikrát padla, a vždycky byla odpověď, že to nejde.

5. Kubino

Kubino Guest

Zmeniť prihlasovacie meno nie je možné ani po dohode s adminmi, meniť si môžeš sám hrací nick.

Btw. s prihlasovacím menom sa len prihlasuješ, čo môže byť na tom mene zlé? Ak sa zle pamätá prehliadač si ho vie zapísať alebo si ho napíš na papier.

6. Korben

Korben User

No ak tam má autor rôzne znaky v prihlasovacom mene, tak sa mu ani nečudujem, no bohužiaľ, zmena nieje možná.

7. Pak existuje řešení - ve Wordu si to "speciální" jméno napsat do nového dokumentu a pak při přihlášení používat CTRL_C - CTRL_V. Pokud se tedy bojí nechat prohlížeč, aby si to jméno zapamatoval.

8. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.