přišel o loď . . .

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem **rozárka**, 3/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *SATKO*

*SATKO* User

Sentiero dakujem,ako aj tým ktorý správne pochopili, že som svojím konaním nechcel podvádzať ani porušovať

2. *Firefox1* vždyť ano = lítá s ním onen "Human.The.Legend "o_O
    Deborka[TVL] vždyť jsem psala, že mi ten odkaz dotyčný poslal až po tom, co už byl Šnupťa BEZ účtu:(
    *SATKO* je mi líto, že si tě tu tak "podali", ale fakt doufám, že to tomu "Legend" neprojde = on si s ním BP určitě poradí ;)

*SATKO* tohle ocenil(a).
  3. *SATKO*

*SATKO* User

**rozárka**dakujem,len som tým chcel povedať že viem čo to je prežiť niečo také.Verím,že nájdeš spôsob a bude dostáte spravodlivosti

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Tak znovu a naposledy. Ukradený účet třeba řešit přes policii, ta se až pak následně spojí s BP a bude se něco řešit. To je jediný možný a správný postup při krádeži.

Můžeme to tu opakovat jako zaseknutý gramofon, ale dokud budou hráči naivně klikat na kdejaké odkazy, vypisovat svoje údaje kam nemají, případně lítat na účtech s kamarády, tak ke krádežím bude docházet pořád, bohužel, a bude to jen chyba těch dotyčných.

Odkazy na to jak zabezpečit účet na fóru máme, oficiální oznámení na upozornění o podvodných emailech tu také visí, na chatu na to kolegové upozorňují co chvíli. Kdo o tohle i jen trošku stará, o účet nepřijde.

Bezpečnost a opatření proti krádežím herních účtů
    Informace o nové ochraně před odcizením herních účtů
    Bezpečnostní pravidla; Odpovědnost za účet
    Pravidla pro bezpečnost Vašeho herního účtu
    Bezpečnostní tipy pro tvé uživatelské konto
    Jak zabezpečit co nejlépe svůj účet? Čtěte zde.

Podvodne emaily ve hre

Myslím že více není nutné to tu dále rozebírat.
    Zodpovězeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.