Problém s boxíkovaním

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem SĦADØW…«4D»…ĐIAMΘNĐ™, 28/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, mám problém s boxíkovaním. Nezbiera mi to skoro žiadne Uridium... od 10:00 do 12:30 som zbieral a nazbieralo mi to cca 12 000U a pred tým som mal aj 25 000 za takú dobu a to mám aj zdvojnásobovač na boxi, pýtal som sa aj moderátora, že čo sa s boxíkmi robilo a on tvrdí že nič sa s nimi nerobilo ale pred tým mi to zbieralo normálne tak nechápem... Bol by som vďačný za vysvetlenie... nekúpil som si ten zdvojnásobovač len tak pre nič za nič..

2. |Oromë|

|Oromë| User

SĦADØW…«4D»…ĐIAMΘNĐ™ System sa nemenil a znizovanie odmeny sa zapne az po 24 hodinach zberu, toto nam napisali z BP.

Mame tu uz temu kde sa to dost riesi, precitaj si to a dalsie otazky pis tam, nikde nie je napisane kolko U musis dostat za hodinu....

Double boxy

Duplicita, LOCK

3. Korben

Korben User

SĦADØW…«4D»…ĐIAMΘNĐ™ Dostávaš z boxov dvojnásobok ? Ak áno, tak žiadna chyba tam nieje. Ak chceš písať že dostávaš malo uridka, tak nikde nieje napísané koľko máš dostať alebo nazbierať. To že niekto nazbieral viac, nič neznamená.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.