problem s CPU

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem xpalloy20, 20/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. xpalloy20

xpalloy20 User

Dobrý, prosím vás neviete mi poradiť ako dat CPU do lodi? Mam 2 hangáre a CPU sa mi dá dat vždy len do 1 konfi, keď chcem dať aj do druhej tak mi vždy nápiše že daný predmet nemôžem použiť do daného slotu. Skúšal som pri rôznych CPU, niektoré som si vydražil aj 5x ale stále to nejde, vždy len do 1 konfi. V 1. hangáre mi to nejde dávať do 1 konfi a v 2. hangáre do zas nejde do 2 konfi. Viete mi s tým nejak poradiť ? Ďakujem. CZ1 164140086

2. TRIXT

TRIXT User

xpalloy20: Klikni na ozubené kolečko, kterým vyhodíš kompletní výbavu z lodi, kam nemůžeš CPU umístit. Je nutno tak učinit v obou dvou konfiguracích a pak výbavu naskládat znovu.

P.S.: Někdy pomůže se odhlásit a přihlásit aniž by jsi věci z lodi vyhazoval.

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zkus odstanit konfigurace s obou hangaru pomoci ozubeneho kolecka a pote naskladat veci zpet.

4. xpalloy20

xpalloy20 User

ooo super, ďakujem už to ide normálne :D tu ikonku na vyhodenie vybavenia som si ani nevšimol :D

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Povazuji za vyreseno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.