Chyby Problém s designem Sandstorm Pusat.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Filda, 28/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Filda

Filda User

Po dokončení alphi jsem získal design na letoun Sandstorm Pusat, a též samotný design. Design na letoun se mi objevil ale Pusat nikoliv, nemohu ho najít ani v hangáru.
    Mohl by mi poradit někdo kde se tady nachází nebo pomoct z problémem?

2. Sandstorm Pusat je len design. Potrebuješ základnú loď a to je Pusat.

3. Filda

Filda User

Díky ale pusat je taky design :p to maj vymyslený blbě. Myslel jsem že Sandstorm Pusat je jenom jiná varianta designu :(

Naposledy upraveno: 28/7/16
  4. |Oromë|

|Oromë| User

Filda Pusat je samostatna lod. Na pouzitie dizajnov pusat potrebujes zakladny pusat.

Ak ho nemas, dizajn nepouzijes.

5. Jessie

Jessie User

Ahoj Filda

ako ti už odpovedali spoluhráči a kolega na použitie designu Sandstorm a Lava Pusat, potrebuješ vlastniť základnú loď Pusat.

Taktiež by som ti rád povedal, že Pusat už nie je design pre loď Vengeance ale po implementovaní nového hangáru sa z neho stala nová Loď.

Ďalšie otázky ohľadom NANO akcie a všetko ohľadom toho prosím smeruj do diskucie na to vytvorenej :) Ďakujem za pochopenie

Diskusia k FAQ - Projekt: Nano

Duplicitná téma
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.