Problém s DO

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Aaadio, 25/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Aaadio

Aaadio User

už sem tu četl že lidi mají od včerejška od večera problémy s DO, jen se chci zeptat jestli už byl problém nahlášen, nebo si stále myslíte problém je u hráčů? nikdy sem podobné problémy neměl a jsou stejné jak u ostatních
    1. včera kolem 23:00 mi nešla minimapa vůbec, poté sem se portnul na 1-2 a zmizla mi loďka a port, a nešlo se ani pohybovat, po restartu už to fungovalo v pořádku
    2. včera taky zhruba ve stejnou dobu nefungoval GG-materializator, ukazovalo načítání a nic potom, a když sem dal obchod tak mi vyskočil žlutý text přes celou stránku, jako můžete najít screen v tomto vlákně od uživatele
    »¤FIREHONZAJS¤«
    https://board-cs.darkorbit.com//threads/cerne-okno-a-uz-nejen-pri-nacitani-herniho-okna.21880/
    3. dnes opět nefungují různé záložky na úvodní obrazovce, jako skylab, GG, a k tomu mi to hodilo ve hře místo normálního textu text jaký můžete vidět také ve výše uvedeném vláknu v příspěvku od mirec77

2. Sid

Sid Guest

3. Aaadio

Aaadio User

já nehledám pomoc jako takhle, jen se ptám jestli je to nahlášeno, protože mi přijde divné že z ničeho nic se ozve několik hráču že mají stejný problém ve hře

You have the recommended Java installed (Version 7 Update 51)

chrome Verze 32.0.1700.76 m

4. Korben

Korben User

Nahlásené nič nieje , lebo hráči nespolupracujú a poprosím ťa okopíruj svoj príspevok a vlož ho do témy ktorá je k tomuto problému otvorená. Hlavne by si mal skúsiť iný prehliadač.
    Stranka sa nenacita, vidim iba biele okno, mapa nefunguje

Duplicitná téma.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.