Podpora Problém s emailom

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *-MONSTER-ENERGY-*, 14/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý deň, zdraví Vás hráč hry DarkOrbit. Potrebujem vašu pomoc.

Chcem si zmeniť heslo,meno a iné veci, pretože som veľmi dlho nehral darkorbit a chcem môj účet trošičku zmeniť, ALE je tu probém a to taký, že mám nastavený email ktorý je neplatný pretože bol zrušený z neznámeho dôvodu. Písal som im, ale povedali že sa stým nedá nič robiť, a povedali mi že dôvod bol taký, že email bol neaktívny, čiže mám nastavený email ktorý neexistuje, ak je treba napíšem sem o ktorý email sa jedná. [Chcem si nastaviť nový email, ale nieje to možné pretože mám nastavený email ktorý neexistuje => je neprístupný, a keď mením email pýta to odomňa potvrdenie z emailu ktorý neexistuje] Ďakujem za Váš čas, akékoľvek informácie vám napíšem ak bude treba.

2. |Oromë|

|Oromë| User

*-MONSTER-ENERGY-* Tu sa nesmie zverejnovta mail, takze nic take nepis.

No bohuzial tu ti email zmenit nemozeme, jedine co ma napada, skus si registrovat novy mail s uplne rovnakym menom, mozno pomoze.

3. To nejde, berie sa to ako obsadený email takže není možnosť? :(

4. lamiX

lamiX User

No bohužel asi ne, mě také smazali email za neaktivitu. Sice jsem mohl vytvořit nový se stejnou adresou, ale při pokusu o změnu emailové adresy potvrzovací email nedorazí
    PS:ve spamu to není jak podpora radila :)

5. |Oromë|

|Oromë| User

*-MONSTER-ENERGY-* Tu nie, mail si musis strazit a s tymto ti moze pomoct jedine podpora daneho mailu.

Bez emailu ti ucet nikto nemoze zmenit.

6. No pretože, práve si chcem kúpiť uridium, ale bojím sa že ak niekto zistí moje údaje na učet, tak nemám v podstate žiadnu možnosť už potom

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

8. Takže už není žiadna možnosť? No dobre, ale ďakujem za to že ste odpovedali tak rýchlo :)

9. =Marvin=

=Marvin= Guest

*-MONSTER-ENERGY-* email si musí každý hlídat sám, je to i dle VOP jedna z povinností hráče. Pokud už email nelze obnovit, tak bohužel smůla, na jiný ti ho nikdo změnit nemůže.

10. Korben

Korben User

*-MONSTER-ENERGY-* Na účte som za 5 rokov menil heslo len raz a strach nemám. Uplne stačí aby si na účet nikoho nepustil.

--------------
    Dlouho neaktivní uzamykám LOCK

Little_Tali tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.