Problem s ID

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem kamilpeteraj458, 19/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TRIXT

TRIXT User

Leon: Způsob jakým BP nakládá s ID mi vůbec nepřipomíná rodné číslo. Když dostanu RČ, tak dostanu do ruky i doklad o něm a když ho ztratím dokonce mohu požádat o nový doklad. Zde nic nedostanu a když si ID nezapamatuji, neb ani nevím, že si ho musím pamatovat, tak o info o něm požádat nemohu. Nechci se se nějak dohadovat, ale to co jsem napsal výše jsou aktuální fakta.

Byl jsem docela vděčný Belgamovi, který se jeden čas rozhodl hráčům pomáhat se zjištěním ID, teď se ale situace opět změnila. Osobně si myslím, že hráč by měl být potrestán tak, že se mu řekne, jaký má trest a za co, aby se poučil a ne že se mu řekne, že když nemá ID, nic se neřeší. Vem si případ z nedávna týkající se zrušeného školního emailu (naštěstí ho Belgam nakonec dořešil). Někdy to pak odskáče i nevinný člověk.

P.S. Vím co jsi napsal jinde, ale moje reakce by byla opět OT, proto jsem nereagoval. Když to ale znovu připomínáš, zkusil jsem ti to vysvětlit jinak, neb tvé přirovnání zde trochu pokulhává. Jinak neboj, zase dám na delší dobu pokoj. ;)

2. Tak odporucate aby som nedaval na dalsi ucet peniaze ak by sa tento odblokoval?

3. Belgam

Belgam Guest

Bohuzel ID uz zjistovat nemuzeme. Hracum je proto doporucovano si id ulozit. popripade big cislo.

Ohledne toho skolniho emailu. Cekal jsem az se dotycny hrac ozve, tam byl trosku jiny problem a hrace jsme nemohli nijak dohnat. Ale snad to jiz bude v poradku.

4. TRIXT

TRIXT User

Belgame, to je škoda. :( Připadalo mi to mnohem férovější, když jsi s ID pomohl, než teď. Netuším proč to máte najednou zakázané. Myslíš, že by se alespoň nedalo požádat BP, aby ID uváděl v emailu u nově založených účtů? Starým hráčům to sice nepomůže, ale nováčci to budou mít jednodušší a nikdo by se pak nemohl vymlouvat.

5. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Pre neaktuálnosť LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.