Problém s Koupeným Balíčkem Citadel

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Master-Chief, 15/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. před několika měsíci jsem si koupil balíček s Citadelem ve kterém byli oba "Desingy" a samotný Citadel..... po nákupu se mi DO seklo a v Hangárové hale jsem Citadele neměl ale "Desingy" mám a nevím co mám dělat.... (nákup není Aktuální je trochu starší)

[​IMG]98073306

placeno přes PSC

Děkuji za odpověď

2. Co já vím, tak součáští balíčků byly vždy jen designy a né i samotná loď.

3. byli tam 3 balíky Aegis,Citadel a Spearhead balík... v každém byla samotná loď + desingy ::)

4. ja bych se jen zeptala, proc jsi to neresil tenkrat?

5. moc jsem to neřešil protože jsem hrál něco jiného a DO jsem na pár týdnu přestal hrát..... a nedocvaklo mi že mohu požádat o pomoc

6. Korben

Korben User

Ak kedy presne sa to stalo?

7. no to přesně nevím :/ září?? říjen... to fakt nevím na Email mě o platbě nic nepřišlo..... je to datum důležité?

8. Korben

Korben User

Jasné , predsa nestrávi niekto pol dna hladaním niečoho, čo možno už ani nenájde.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.