Podpora Problém s Mailem

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ZabijakAnetky, 21/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Korben ted se mi budeš moct vysmát :)

Mám takový problémek a nevím jak ho řešit :)
    Dával sem si rok herní pauzu a už zas měsíc hraju, dneska sem se chtěl po dlouhé odmlce kouknout na mail který mám registrovaný na BP účet tedy na hlavní stránku Bigpointu .. kde mám více her a přes který se přihlašuji na DO.

Bohužel sem zjistil , že se na mail nemůžu příhlásit... kontaktoval sem Helpdesk od centrumu a dověděl jsem se, že po 9 měsíční nečinnosti mailu byl zrušen.
    a v únoru 2016 znovu založen jinou osobou.
    Problém je v tom, že mi bylo řečeno, že tam nadále budou chodit emaily od BP pokud to mám tak nastaveno a já mám......
    1. se bojím abych nepřišel o účet
    2. mi tato situace zabraňuje obrátit se na podporu, protože jak tu bylo napsáno se se mnou nebude z jiného mailu bavit..

Tak, že vlastně můžu vesele hrát a trnout jestli třeba nepřijdu o účet až se nový majitel naštve, že mu to tam BP furt spamuje mojí poštou

Nemáte pro mne nějakou radu kam nebo případně na koho se obrátit o pomoc ?

2. Korben

Korben User

Neviem prečo by som sa ti smial? Je vidieť že ma nepoznáš, ja nie som škodoradostný. Len ako mohol niekto vytvoriť úplne rovnaký email ako máš ty? To by musela byť teda poriadna náhoda.

3. Klidně přepošlu emaily s Helpdeskem z centrumu.

tak, že rada či pomoc žádná ?

Neměl jsem tam jméno a příjmení ale bohužel jen Jméno a číslo a to zas taková náhoda není nemyslíš ?? že se někdo trefí ??

4. Korben

Korben User

Tak to je veľká náhoda. No máš jedinú možnosť a to je že zrušíš posielanie emailov na svoj email a budeš sa modliť, že to daná osoba potvrdí. Inak ti nikto nezaručí, že napr. v budúcnosti nejakým spôsobom o účet neprídeš, keď že s podporou nemáš ako komunikovať.

5. To už jsem udělal okamžitě.
    To není nějaká možnost ? Já mám přístup na učet... dokonce i hlavní stránku Bigpointu. prémium platím z paysafe účtu stále stejného copak tohle mi k ničemu nepomůže aby mi podpora změnila Mail ??

Nemáš nějaký přímý kontakt ? tedy mail ? Ticketem mi těžko někdo odpoví ? mám i ID bigpoint účtu jako uživatele Her, Dokonce jsem dostal věrnostní balíček od BP na mailovou adresu na kterou bych to chtěl změni za dlouhodobé hraní jiné jejich hry DO není jediná hra kterou od BP hraji...

To mi fakt nic z toho nepomůže k mojí identifikaci ?

Naposledy upraveno: 21/3/16
  6. Korben

Korben User

No tak to ťa sklamem. Skús si na podporu napísať, ale pokiaľ viem, tak šancu na zmenu emailu ti nedávam. Email je totiž základný bezpečnostný prvok k účtu. Je jedno že máš údaje o platbách, hlavný je email.

7. Dáš mi prosím ten mail kam můžu napsat ?

8. Korben

Korben User

Načo by ti bol email? Prihlás sa na účet a priamo z účtu napíš na podporu. Klikni v pravo hore na otáznik a potom na možnosť Podpora.

9. |Oromë|

|Oromë| User

Nj len ked napise na podporu, odpoved pride druhej osobe na mail.

ZabijakAnetky Pozri mas asi tak dve moznosti, napisat na podporu z ineho mailu, podrobne opisat problem, dodat co najviac identifikacnych udajov a modlit sa ci sa s tebou bude niekto bavit cez iny mail. Aj ked pochybujem, ze by podpora pristupila na zmenu.

Druha moznost je kontaktovat druhu osobu co zalozila ten mail(normalne mu napis spravu na ten mail), podrobne mu vysvetlit problem a poprosit ho ci by ti mail nevratil. Ak si tam mal len dake neurcite meno s cislami, pravdepodobne ta nova osoba nebude vyuzivat ten mail na dolezite udaje a ak bude aspon trochu ochotny, mohol by si sa k nemu dostat. Pripadne ho popros nech ti potvrdi link na zmenu emailu, to je asi najjednoduchsia cesta.

ine cesty asi uz nemas.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.