Chyby Problem s platbou,špatné nastavení

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ™ÐΛRΚ«»FIGĦT€R™, 8/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den,vážení hrači a hračky

Chtěl bych zde prodiskutovat můj problem a zkusit najít jeho řešení společně s vámi.

Takže tady to je :

Na mým účtě v sekci platba je špatně nastavena země.Jsem v Český republice ale v platební sekci mam nastavenou zemi Rusko. Je to z toho důvodu,že jsem si v Rusku před pár lety kupoval herní měnu a platba+platební způsoby se mi změnili na ruskou měnu a ruské zpusoby platby a já to už nějak nemužu změnit zpátky na Českou měnu a Český způsoby platby. (Tím způsobem platby myslím,všechno čím to jde zaplatit jako např. kreditní karta,paypal atd.....,mně tam chybí paysafecard).
    Samotný učet byl založen v Česku.
    Prosím vás o nějake rady,tipy ....

Děkuju za vaš čas.

S pozdravem,DarkFighter

2. Korben

Korben User

Hráči ti payment nezmenia, vlož mi sem ID účtu.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  3. 50390637 tady to je

4. Korben

Korben User

Na podporu si už písal ?

5. Ano zkoušel jsem to ale přimo jsem svůj problem nevysvětlil protože v podpoře paymentu není jak

6. Korben

Korben User

Priamo na podporu hry si nepísal ? Lebo ak máš účet založený V CZ, tak aj payment by mal byť český.

7. Jak myslíš přímo v podporu ? A vím,že by měl být český ale není ....

8. Korben

Korben User

Je podpora hry a platobná podpora, tak že som myslel podporu hry.

Inak ako dlho máš tento problém ?

9. No na podporu jsem zkoušel psát a tam mi napsali,že to nejde změnit ale potom po asi třech měsícich jsem to zkusil znovu a napsali mi,že mam zkusit napsat na payment podporu,jinak tento problem mam už možná 2 roky ale nikdy jsem to neřešil,protože jsem moc nehrál.

10. Korben

Korben User

Tak napíš znova na hernú podporu a požiadaj tam konkrétne o zmenu paymentu a uveď aj dôvod.
    Ale zajtra v priebehu dňa.

11. Dobře zkusím to,děkuju za rady.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.