Problem s platbou

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem viking171, 7/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. viking171

viking171 User

Zdravim borci. Stalo sa uz niekomu z vas, ze si kupil uridium pocas Happy hour a z karty mu odisla vacsia suma, nez ten balicek uridia stal? Vzdy si bravam uridium za 9,90e - 90tis. Naposledy som si vzal 225tis za cca 18eur. Teda ak sa pamatam dobre, bolo to nieco okolo 18e. Z uctu mi ale odislo 24,99e... Bolo to tento mesiac, 3, alebo 4teho. Uridium v hodnote 25e by som si normalne nikdy nebral, je to vela, mne staci tych 90tis cca raz za mesiac a vybavene. Naposledy som sa ale ulakomil kvoli tej cene a nejako mi to nesedi

2. Belgam

Belgam Guest

Napis si na podporu a priprav si vypis z banky.

3. viking171

viking171 User

Je mozne, aby z Podpory nereagovali na moj uz druhy mail? Maju toho tak vela, alebo sa im reklamacie ohladne platobnych "omylov" citaju akosi tazsie...?

4. Belgam

Belgam Guest

Co jsem koukal ,tak ti odpoved uz poslali a to jak na stary ticket, kde te prosi o zaslani vypisu z banky. Tak i na ten dnesni.
    Zkontroluj slozku spam.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.