Problém s prihlásením na mapu.

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by RÜZGAR3443, Aug 19, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dobrý den , dneska v čase 15:40 som preskakoval z mapy 4-4 na mapu 3-5 cez portál a odvtedy mi hra nefunguje , stále mi píše vytvára sa spojení aj , po vyčistení PC . Kolega z klanu má úplne rovnaký problém skákal cez ten samý portál a taky mu odvtedy hra nefunguje.

Nešlo by sa nato nejak pozrIet poprípade nahlásiť chybu do BP ? Tento problém sa vyskituje od spojenia GE2+CZ3+CZ2 ak by bolo možné poprosil by som aby ma niekto s AT prehodil na inú mapu aby to fungovalo.

ID: 167998418
    Server: CZ3[GE2+CZ2]

EDIT: Po 2 Hodinách ma to konečne nalogovalo , aj ked cez porty skáčem asi 5 minút , Považujem za vyriešené už k danej veci nemám žiadne dotazy :)

Last edited: Aug 19, 2018
    Rapper7★ČR★ likes this.
  2. pepouch

pepouch User

:) mě to taky spíš nejde,ale už jsem si na to skoro zvykl,tak alt+F4 a jdu někam ven.Tohle nemá cenu řešit.
    ;)

-baghira2- likes this.
  3. =Marvin=

=Marvin= User

Pokud autor nemá nic dalšího k tématu uzavírám jako vyřešeno.

Thread Status:
Not open for further replies.