Problém s přihlášením...

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Problem123456, 23/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravim, mám problém s přihlášením. Na jednom serveru jsem dostal ban. Začal jsem tedy hrát na jiném. Ale teď když se chci přihlásit na účet tak mě to přihlašuje na ten zabanovaný server a tudíž se nemohu dostat na ten na kterém hraji. Nemáte nějakou radu jak se dostat z tohoto začarovaného kruhu? Děkuju

2. sufuzky

sufuzky User

Takže pochopil som dobre? dostal na 1 učet ban a teraz sa chceš prihlasiť na 2 ale nejde ti to. Nemaš nahou v prehliadači uložene heslo pre ten 1 učet? Nemaš nahodou ban na IP adresu alebo oby 2 učti zabanovane? Inak daj sem tvoje ID

3. |Oromë|

|Oromë| User

4. IP ban nemám jde jen o ten jeden server na který se to chce přihlásit a pokaždé mě to vyhodí. Potřeboval bych tu funkci jako byla dřív kdy si nejdříve vyberu server a pak až se to naloguje.

5. Korben

Korben User

Prečítaj si čo ti napísal kolega.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  6. loupak123

loupak123 User

ahoj mam problem nemohu se přihlasit na svuj učet přihlašovaci nick byl s.o.j.a. ale uš si nepamatuju mala velka pismena mohl bych dostat nak ucet spatky

7. |Oromë|

|Oromë| User

loupak123 No nie nemohol, svoje udaje si musis strazit a nikto ti ich len tak nenapise. Ako je mozne, ze si nedokazes zapametat nick?

Prejdi si mail, tam by si mal mat zaznamenany nick v emailoch od BP, napr. po nakupe cez payment a pod.

8. loupak123

loupak123 User

dlouho jsem nehral a ucet asi deaktivovali

9. |Oromë|

|Oromë| User

loupak123 Je to mozne, pri dlhej neaktivite sa niektore ucty rusia. Nemusi to byt ale pravidlo, mne jeden stary ucet vydrzal aj rok bez prihlasenia.

Prave som nieco objavil, ked kliknes na prihlasovacej stranke na zabudnute heslo, nizsie je moznost si poslat aj zabudnuty nick, jedine co potrebujes je zadat spravny email.

10. loupak123

loupak123 User

citat zmazany

to jsem skousel

11. |Oromë|

|Oromë| User

12. loupak123

loupak123 User

nic nedošlo

13. |Oromë|

|Oromë| User

Stav vlákna: