Problém s přihlášením

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -ThorCZ-, 2/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -ThorCZ-

-ThorCZ- User

Dobrý den, mám problém s přihlášením. Začalo to tak že jsem se díval na statistiky bran na serveru CZ1 a chtěl jsem se podívat kolik má kdo bran na GA1, tak jsem změnil server to mě odlogovalo, tak jsem se chtěl znovu nalogovat, ale to už nejde. pokaždé když to zkusím tak se mi jenom obnoví stránka jako kdybych tam údaje nedával dělám to pokaždé a výsledek je stejný. ID bohužel nevím, protože jsem přeinstalovával win10 a bohužel jsem to nezálohoval, poradí mi někdo co s tím? jestli to pomůže mám tu ID transakce na mailu, kterou jsem platil PSC.

server: CZ1
    ID: 53771906 ,nakonec zjištěno z předchozích příspěvků

2. Foяmi

Foяmi User

To bude ban na účet.

3. Korben

Korben User

Foяmi, a čo keď nie?

-ThorCZ-, ID transakcie je zbytočné, no účet ktorého ID si sem vložil, je v poriadku.

-ThorCZ- tohle ocenil(a).
  4. Foяmi

Foяmi User

No tak tedy nevím, ale vždy to tak bylo.
    Jestli to tak není, tak se omlouvám za chybnou informaci.

5. Korben

Korben User

Vždy nie, niekedy môže byť problém v internetovej sieti, prípadne priamo u hráča. Možností je veľa.

6. -ThorCZ-

-ThorCZ- User

dobrý vše už funguje v pořádku :) . Na hoďku jsem to nechal a už je vše ok, já jen že mi to nic nepsalo tak jsem se hrozně lekl :D
    protože to vždy něco píše :)

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

-ThorCZ- no jak napsal kolega, mohlo jít o problém v síti, případně podobné problémy může způsobovat i různý bordel či špatné nastavení v PC. Vzácnou výjimkou může být i výpadek serveru, no to by se ale nepřihlásil nikdo. :)

Jestli už je tedy vše v pořádku, považuji za zodpovězeno a uzavírám.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.