Problém s prihlasenym

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem •»ΞRØR«•, 23/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím včera som sa išiel prihlasit na učet ..Zadal som meno a heslo dal som login,stranku mi obnovilo a vyskočil mi link
    http://int14.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=6RnE5&profileCheck=HIZq9&lang=cs
    Nechapal som čo sa stalo a prečo mam na začiatku cz1 ked cz1 som ani nehral..učet je na ge7.
    Rád by som vedel čo sa stalo..Vyzerá to tak že došlo k nedorozmeniu..a ešte pridám že podpora žiada odomna registračny email :D ale kto si ma pametat emaily?učet je hrany cca 2-3 roky čiže som tam nejake tie emailovky vystriedal a porušil z bezpecnostnych dovodov...Dúfam že aspon tu sa najde niekto ochotny a pomože :/
    Prihlasovacie meno:†•ƦƩSϷƩϚϮ•†
    BIG **********
    ID-Bohužial neviem tak sem priložím profil pilota.
    http://int14.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=6RnE5&profileCheck=HIZq9&lang=cs

Naposledy upraveno moderátorem: 23/2/15
  2. S cim chces pomoci? Nemuzes se prihalsit na ucet, na kterem hrajes 3 roky? o_O

3. Korben

Korben User

•»ΞRØR«• Ty si nepamätáš email na ktorom si účet zakladal ? Okrem toho ak vieš a vidíš svoj profil pilota, tak maš účet v poriadku a z profilu pilota si môžeš zistiť ID. Jednoducho robíš pri prihlásení nejakú chybu.

4. Všetko som prečisil..A ine učty mi bez problémov idu prihlásit..Tak z mojej strany chyba asi nebude .

5. podarilo sa mi dostat na Forum z uctu kde mám CALMDOWN skusal som aj link int14.darkorbit.bigpoint.com aby som sa prihlasil na GE7 aj tak mi tam dáva stále CZ1.CALMDOWN Error. Nerobim nic zle isto mám vycistene Cachce skusal som iny prehliadac proste chyba je v tom ze ja chcem na GE7 a nie CZ1 a stale ma to na CZ prihlasuje a je tam CALMDOWN a ani nevim zaco

6. Korben

Korben User

Ja to vidím asi následovne. Ty nevieš kam sa prihlasuješ, to bude asi problém. V tomto prípade ti premazanie nepomôže.
    BIG , ktoré som ti zmazal a ktoré je ZAKAZANE zverejňovať , patrí k inému účtu. Profil ktorý si sem vložil, je zas iný účet a vypadá to tak , že si sa prehlásil na server CZ1, na ktorom máš ban a preto sa nemôžeš dostať na server GE7. Tam ťa môže prehodiť len podpora.

7. Aha takže tie roky boli len premrhany čas a peniaze na hru kde sa na podpore staraju o take veci do čoho ich neni...čiže už sa na ten učet nedostanem a nezahrám si...

8. Korben

Korben User

Čo tu zas miešaš peniaze ? Na podpore sa starajú do toho, do čoho sa starať majú. Ja nechápem aký máš problém ? Máš profil pilota , vytiahni si z toho ID , napíš na podporu z emailu ktorý patrí k účtu a požiadaš na podpore o prehodenie na svoj server.

9. Prepáč ale nevyznám sa tak v tom a neviem zistit s toho profilu ID.

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

†•ƦƩSϷƩϚϮ•† ID z Profilu pilota zjistíš ze zdrojového kódu, je to číslo u kterého je napsáno UserID.
    V tvém případě toto:
    userKeyId : 95282101, // userID (of your game)

Ale musíš psát na podporu z emailu na který je účet momentálně registrovaný.

11. Email na ktory bol učet registrovany bohužial už není :)

12. Korben

Korben User

Nie email na ktorý bol účet registrovaný, ale email ktorý je autorizovaný, to znamená , že je teraz platný pre ten daný účet.

13. Aha zle som pochopil..No idem skusit napísat na tu podporu.Zatial dakujem

14. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.