Problém s unbanem chatu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem duogamers, 10/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. duogamers

duogamers User

Dobrý den, líbí se mi, jak už někteří moderátoři ani neposuzují jestli se třeba ten dotyčný nějak polepšil, a nebo už je vůbec nezajímá, proč chcete odbanovat na chatu. Dejme tomu, že třeba něco potřebuju vyřešit a nemám jak, tak co mám dělat? Dříve jsem byl na chatu velký hříšník a sám bych si dal asi ban na chat, ale teď tu hru vnímám trošku odlišně a myslím si, že ten ban mi i prospěl. Proč pan Gahan rovnou všechno zamítne? Nerozumím tomu, jak je toto možné, že během 30 vteřin je to vlákno zamknuté a nikoho ani nezajímá, že tam někdo píše o unban. Tento přístup je možná jen vůči mně, protože asi to tak má z nějakého důvodu být. Máte někdo stejný problém?

Cituju část z článku pravidla chatu:

"Dlouhodobý zákaz

Pokud vám byl udělen dlouhodobý zákaz, můžete se obrátit na forum a požádat o jeho zrušení vyjádřením formální omluvy."

Nepíše se zde, že by měl moderátor každou žádost přijmout, ale snad by se měl moderátor podívat třeba i na dobu banu u toho dotyčného nebo snad ne? Já mám ban asi cca půl roku, ale na to nikdo ani nehodí očkem. Opravdu tuto hru mám rád, ale jak ji mám hrát bez chatu? A co vy a Vaše zkušenosti s tímto?

2. No vzhledem k tomu, že ho máš na půl roku, tak jsi musel nějak hrubě porušit pravidla. Pravidla znáš, tzn. proč by ti to měl administrátor odbanovat? Stojí tam ''můžete se obrátit ..... a požádat o jeho zrušení ....'' - a pokud si moderátor myslí, že si ho na ten půlrok zasloužíš, tak máš smůlu...

3. duogamers

duogamers User

Já mám pernamentní zákaz :) Po dvouch měsících jsem napsal o unban a podle gahana se jedná o spam. Tak jak mám tedy žádat o unban, když se jedná o spam? Napíšu na forum jednou za 2 měsíce a jsem spammer?

4. Gahan

Gahan Guest

Omluva nepřijata.

Těch žádostí jsi napsal více a jsi nepoučitelný a varování a možností jsi měl na poučení nespočet a já jsem se převědčil že se prostě nezměniš . A je škoda že hráči se nemůžou podívat co vše jsi dokázal na chatu vytvořit !

Toto je moje poslední odpověd a konečná tvůj ban ti zůstane !

LOCK

5. Kubino

Kubino Guest

Spam je to preto lebo nemáš žiadosť podľa pravidiel alebo ju píšeš opakovane aj po vyjadrení čo je v tých pravidlách tiež a hodnotené banom na fórum. Sú menšie prestupky za co je ban na mesiac prečo myslis ze problemistovi sa zruší po 2 mesiacoch? Napiš si tak po pol roku keď sa nauciš chovať aj bežne nie len keď potrebuješ písať na chat. Využi napr. TS, chat je len doplnok hry.

Keďže tak ctime tie pravidlá vypýtal si si ban na fórum.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.