Chyby Problém s upgradovaním pohonu, stítov...

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem °~ĐaViĐ~°, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý deň. Mám taký problém, že mi upgradovanie štítov, pohonov nefunguje. Upgradnem ich s promerium a nič to nepridá. Mám problém aj s nákladným priestorom. Ukazuje mi 0/4000 a keď pošlem v skylabe 4000 surovín, napíše to, že nemám dostatok miesta na lodi. Večer som mal 0/4000 nákladný priestor a na ďalší deň tam už bolo okolo 1600 surovín. Neviem v čom je problém.
    Server: GE5
    ID: 63760071
    Ďakujem za rady.

EDIT: Teraz keď som to písal tak ma odhlásilo z hry a už to zrazu funguje to upgradovanie. Ale stáva sa mi to stále, takže bude v niečom problém.

Naposledy upraveno: 3/6/15
  2. Korben

Korben User

Aký používaš prehliadač?
    Kedy si naposledy mazal cache prehliadača ?

3. Google chrome a cache som akurát teraz vymazal.

4. Korben

Korben User

Skús to cez mozillu.

5. |Oromë|

|Oromë| User

°~ĐaViĐ~° Otvor inventar a nacitaj si tam suroviny, mali by sa ti tam ukazat. Potom relogni a chod na zakladnu tie suroviny predat, mali by sa ti zobrazit v lodi uz.

Tento problem obcas sposobuje predavanie surovin cez PET, PET na prvy pohlad preda vsetky suroviny, no v skutocnosti ti tam ostane par neviditelnych kuskov.

6. Presne tak, predávam ich cez PETa. Skúsim tú mozillu a keby to upgradovanie stále štrajkovalo, tak napíšem.

7. |Oromë|

|Oromë| User

°~ĐaViĐ~° Otvor a rozklikaj si suroviny v inventari, inak ti to nepojde, uz som tento problem riesil a len toto pomoze.

8. Kubino

Kubino Guest

Ešte nejaké otázky?

9. Ešte mi blbne 1 vec. Keď pozvem, alebo pozve ma niekto do skupiny tak nemám jeho meno oranžové, ale modré. Zmení sa mi to po nejakej dobe, alebo po portnutí.

10. Kubino

Kubino Guest

Skús častejšie mazať vyrovnávaciu pamäť.

11. To je čo? Prepáčte, nerozumiem sa takým veciam.

12. Korben

Korben User

13. Tie skupiny blbnú stále.

14. Korben

Korben User

Skús to v inom prehliadači.

15. Skúsil som tú mozillu a blbo mi strielanie a moc to lagovalo, čiže horšie než google chrome.

16. Korben

Korben User

17. [​IMG]

A stále to upgradovanie štrajkuje. Raz to funguje, raz nie.

Naposledy upraveno: 4/6/15
  18. Korben

Korben User

Tento obyčajný test, sa robí na server Frankfurt. No aj tak ti bude chýbať minimálne java a ktovie aký máš flash player. Základom hry, je to, že máš všetky ovládače aktuálne.

19. Mám nainštalovanú javu a vôbec to tam neukazuje, že ju mám. Najradšej by som tento macbook rozbil. Nevyzná sa v ňom ani divá sviňa...

20. Kubino

Kubino Guest

Je jedno aký máš OS java existuje ako na Win tak aj OS či Linux, hlavný je prehliadač kedže ide o pluginy v prehliadači. Osobne by som skúsil odinštalovať to čo tam je a nainštalovať znovu nejaký schopný prehliadač. Potom si v ňom otvor rozšírenia a cez panel prehliadača vyhľadať a aktualizovať pluginy Flash Player a Java.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.