Chyby problém s vybavením

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ¨˜”°»matadores«°”˜¨, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den
    Po delší době jsem se přihlásil do hry a zjistil jsem že se mi ztratilo veškeré vybavení,zbyla mi pouze loď,letouny a P.E.T. Nevíte někdo kde se to vybavení mohlo ztratit? ID 48735829,CZ1

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

¨˜”°»matadores«°”˜¨ zrejme to bude prave kvuli tomu ze jsi se delsi dobu neprihlasil. Dle VOP ma BP pravo uz po 4 tydnech neaktivity ucet deaktivovat, muze k tomu patrit i smazani vybavy. Jak dlouho jsi se na ucet neprihlasoval?

3. Tak to nejspíše bude ten důvod,nepřihlásil jsem se rozhodně déle než jsou 4 týdny,děkuji za odpověď

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Pokud byla neaktivita kratkodoba, mohl bys zkusit napsat na podporu hry a zeptat se zda by vybava nesla obnovit. Pokud se ale jednalo o dlouhodobou neaktivitu, pak uz bohuzel nepomuze ani podpora, a jedina moznost je nahrat vybaveni zpet.

Povazuji timto za zodpovezeno a uzaviram.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.