Problém se CTÍ

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem marceltata, 10/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marceltata

marceltata User

Dobrý den chtěl bych se zeptat mam -2 miliardy cti a ůkol: Nabídka jako tato se neodmíta nemám v ůkolech potřeboval bych vědět jestli by se dalo aby mi admini udělaly abych měl 0 cti nebo aby se mi v ůkolech objevil ten ůkol předem děkuji za odpověd.

2. Belgam

Belgam Guest

Nikdo ti neda cest na 0. Pokud si zrusis vsechny aktualni ulohy,tak se ti uloha na cest ukaze.

3. marceltata

marceltata User

Jo a ještě sem se chtěl zeptat kdyz sem ten darkorbit dele nehral dala se mi ta cest do minusu nemam tam nejakou chybu dalo by se to nejak zjistit ID: 69207750

4. Belgam

Belgam Guest

Sama od sebe se nedala do minusu. Zadna chyba tam neni, chyba byla ze jsi se sam dal do minusu a nejspise kradenim boxu.

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.