Chyby problem se zdroji

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ®¯Øpτimμs†pгimΣ¯®, 7/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mám problem ohledně zdroju v laserech jde o to že když jsem poslal 52 tisic promerka do lodi a vystřílel je tak jsem je tam po odhlášení a přihlášení měl zpět všech 52 tisíc
    ID 87938061

Naposledy upraveno: 7/9/15
  2. Korben

Korben User

Skúsil si vymazať cache prehliadača ?

Little_Tali tohle ocenil(a).
  3. nemáš naistalováno CPU, co ti samo dodává do raket a laserů zdroje?

4. -Neptun-

-Neptun- User

Toto uz sem psal nedavno ze to dela aj se seprakem treba co vystriles a po nalogovani z5 to mas zas plny pocet.Pomuze relog hned po vlozeni sutru do strel a pak uz to neudela.

5. TRIXT

TRIXT User

®¯Øpτimμs†pгimΣ¯®: Vím, že tu byla chyba, že se šutry neodečítaly při střelbě (nezvyšovaly tvůj DMG). Odečítaly se ti průběžně?

6. Ano odečítaly a DMG jsem zvýšenej měl jak jsem psal vystřílel jsem 52500 střel pod promerkem no a po odhlášení jsem se po chvilce přihlásil a měl jsem tam všech 52500 střel co jsem vysřílel

7. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Promerium bug?

8. Bug ? ja nevim proto jsem se s problémem obratil jsem na fórum

9. PaiMei

PaiMei User

Nedávno se mě to stalo se sepromem, zjistil jsem to ale až druhý den. První den jsem poslal 9k sepromu, tedy 90k střel. Když jsem končil, měl jsem kolem 40k střel. Druhý den jsem měl znovu 90k. Stalo se to jednou, pak se to nikdy neopakovalo.

10. |Oromë|

|Oromë| User

Asi to bude ojedinela chyba, aj mne sa to stalo raz ci dvakrat, no viac sa to neopakovalo.

11. Dobře děkuji kdyby se to stalo znovu oznámim

12. Stále se mi ten problém se zdroji opakuje dnes se mi to stalo už po druhé

13. |Oromë|

|Oromë| User

®¯Øpτimμs†pгimΣ¯® No mne sa to odvtedy stalo asi 2x, nie je to moc caste a ani sa to neda ovplyvnit, ale asi by sme na to mali pozriet, sem tam o tom pocujem a opravene to este nebolo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.