Problém v bráně HADES

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Eda-), 12/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Eda-)

Eda-) User

Zdravím dnes v 10:30+ sem s kolegy z klanu dělal bránu hades vše šlo bez problémů až do doby než jsme dostřelily emperor lordakium v tu chvíli to mým kolegům hodilo fázi číslo 3 ale mě zůstala fáze 2 a zde je ten problém kolegové co mají fázi 3 jí udělat nemohou jelikož jsou 3 a já jsem sám ve fázi 2 takže jsem na tom stejně čiže bych vás chtěl poprosit jestli by ste se mi na to mohli kouknout

[​IMG] 160453088

2. 123812

123812 User

Ještě ti chybí server ..

3. |Oromë|

|Oromë| User

123812 Kazdy server ma svoje specificke ID, cize netreba.

Eda-) Emperor lordakium mas zostrelene v denniku? Cize sa ti neobjavil portal do 3. fazy a zostal si trcat v 2.?

Tu ti to nevyriesime, napis si na podporu a poziadaj ich nech sa ti na branu pozru. Kontaktní formulář na support

4. Eda-)

Eda-) User

|Oromë| emperor lordakium má v deníčku pouze jeden ostatní ho tam nemáme ale mě jediného to nepustilo do 3tí fáze každopádně díky za radu napíšu tedy na podporu
    jinak portál do třetí fáze se mi oběvil ale nepustilo mě to skočit jelikož všichni ostatní měli fázi 3 a já fázi 2

5. |Oromë|

|Oromë| User

Eda-) Aha, tam tusim len prvy hrac co striela ho bude mat v denniku...

Kazdopadne napis na podporu a poziadaj o preverenie, celkovo je to divne, no v Hadeske som uz videl podobne problemy.

6. Eda-)

Eda-) User

|Oromë| díky za radu je to už má 85 hadeska a zatím se mi to nestalo každopádně počkám na odpověd podpory hry čiže to bude asi vše ...
    Edit: tak podpora mi moc nepomohla odepsali mi že jsem v bráně zemřel a pak se už nejspíše nestačil vrátit což sice jsem zemřel jenže ve chvíli kdy se oběvily uber lordakiumi a ihned sem se opravil a emperor sme dodělali o minimálně 5 minut déle... no nic už s tím asi hold nic neudělám takže i tak díky za rady

7. Kubino

Kubino Guest

Považujem za zodpovedané.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.