Chyby Problém v Bráně LoW, nebo nevědomost?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ~»†Иðςτμ놫~, 8/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den, dnes, ve dvě ráno, jsem spolu s dalšími třemi spoluhráči dělal bránu
    LoW... Po zabití Century Falcona, jsem nedostal úspěch "sokolník a
    pokud je za celou bránu odměna, tak ani tu jsem nedostal.
    Chtěl bych se tedy zeptat. Měli jsme ocenění "sokolník
    dostat všichni, nebo jen ten, co do něj dal postlední výstřel? A já nějaká odměna
    za LoW Gate? Děkuji za odpověď

Patrik197878_Λ™ tohle ocenil(a).
  2. |Oromë|

|Oromë| User

~»†Иðςτμ놫~ Za branu nie je ziadna finalna odmena, len to co padne z falcona.

K danemu uspechu, uz sa to tu riesilo a vyzera to, ze nova Low gate zle pripisuje uspech. Cez tyzden som nemal moc casu, no teraz cez vikend chcem dat dokopy hlasenie.

Mimochodom aj ked sa to nahlasi, tak ide o detail a taketo veci riesi BP ako posledne, oprava moze trvat dlho.

PS: Do hlasenia sa budu hodit vase ID, viac informacii vzdy pomoze.

3. Prozatím zde mé ID - 52099229

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

5. Pokud tedy někdy v budoucnu ten titul dostanu, tak ano, vyřešeno.

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

~»†Иðςτμ놫~ kolega psal ze se na to podiva, a pokud se to nahlasi jako problem a BP nasledne chybu s pripisovanim titulu skutecne objevi, tak nepochybne probehne v budoucnu oprava.
    Dalsi diskuzi k titulu prosim smerovat do vlakna k achievmentum, na ktere jsem dal odkaz.
    Ostatni povazuji za zodpovezeno, LOCK!

7. |Oromë|

|Oromë| User

~»†Иðςτμ놫~ Dnes v noci si to skontrolujem a skusim dat dokopy hlasenie, cez den som bol vonku si uzit vikend, tak som sa tomu este nevenoval. :)

Potom dam info do spominanej diskusie.

SuNNy1475 a PaiMei tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.