Problém zo stránkou DO

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem lukskywalker415, 6/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím mám tu jeden problém zo stránkou viem že je problém asi určite u mňa ale ja už neviem ako to vyriešiť.

Skúšal som vymazať cookie catche použil cclear niekoľko krát skontroloval pc od vírusov preinštaloval prehliadavač a podobne.

A problém je ten že nech kliknem uplne hocikde či už je to hangár aukcia alebo kludne niekde na prázdne miesto stránky tak mi stále vyskoči nové okno s reklamou /že som niečo vyhral aby som sa registroval na novu hru a pod./ skušal som aj blokovanie reklam nainštaloval som adbblock alebo aj som skusil blokovať cez hosts subor vo windowse nič nepomohlo niekedy mi aj hocikedy náhodne (nemusim ani kliknut) prehodi stranku DO na reklamu už ani normalne prihlásiť sa mi nedá ja už nemám nato nervy preto žiadam o pomoc.

2. odkdy ti to dela?
    Taky se mi to povedlo, zacalo to po doporucene aktualizaci meho (drive) oblibeneho KMPlayeru. Takze zapremyslet, co jsi kde stahl nebo aktualizoval v dobe, kdy se ti tohle poprve projevilo.
    Nebo zkus vygooglit tu stranku kam te to presmerovava, vetsinou najdes navod jak se zbavit jak te veci, tak i nastaveni prohlizece, ktery si sama upravila.

3. |Oromë|

|Oromë| User

lukskywalker415 Reklamy ti vyhadzuje nahodne alebo je to len jedna ta ista stranka?

Sam si tu vymenoval vsetky bezne postupe co radime hracom, osobne ma nic nenapada, niesom technik pc a toto je forum k hre. Ja na tvojom mieste by som uz davno isiel niekde do servisu, pravdepoodbne ti to sposobuje daky bordel v PC. Skenovat antivirom je nanic, ten ti to nemusi vobec najst....

Little_Tali tohle ocenil(a).
  4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zkusil bych to co píše Little_Tali, případně bych radil zkontrolovat i doplňky v prohlížeči, zda tam není nějaký nový a podezřelý co by mohl za vyskakování reklam. Mnohdy si při stahování z pochybných stránek můžeš jako 'bonus' odnést i pár pěkně otravných adwarů a dalšího bordelu.

A pokud si sám nevíš rady, tak jak psal kolega, vzít počítač do servisu, případně si pozvat někoho kdo se v PC vyzná, ať se ti na to mrkne.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  5. Tohle dělá malware. Zadej si do vyhledávání "Odstranit Adcash.com pop-up", to by mohl být zryovna tvůj případ.

6. te reklamy je asi 3-5 druhov ale stale to iste skušal som aj to čo postal PatriCZech a stiahol som si par programov na diagnostiku ale pytalo si to registráciu za 30 eur nato aby mi to prečistilo pc nepoznáte nejaky free program ?

7. |Oromë|

|Oromë| User

lukskywalker415 Toto by si mal riesit na forach, ktore su nato urcene.

Na nete su vselijake cracnute verzie, no treba si davat pozor co ides stahovat. Osobne pouzivam advanced system care, ten ti ale malware precisty iba v PRO verzii, tu treba bud cracknut alebo zaplatit, podobne to bude aj pri dalsich lepsich programoch na cistenie. A celkovo vobec nie je iste ci by to pomohlo.

Preco si to takto komplikujes? To nepoznas nikoho kto sa vyzna do PC a kukne sa na to osobne? Bolo by to asi najrychlejsie riesenie.

8. No, bohužel když jsem kamarádovi tyhle potvůrky odstraňoval, tak si s tím odstraňovače adwaru a antiviry moc neporadily. Podívej se do procesů, jestli tam není nějaký podezřelý program a podívej se, jestli nemáš něco neznámého/podezřelého nainstalovaného, co bys mít neměl, tyhle programy se většinou neskrývají. Pak to zkus odebrat ručně. Tohle samozřejmě použij, pokud ti rady od ostatních nepomohou.

Naposledy upraveno: 13/12/15
  9. mališkej

mališkej User

SpyHunter je vysoce účinný program pro odstraňování malwaru s přívětivým a přehledným uživatelským rozhraním. Je to výborný pomocníkem jak pro domácí uživatele, tak i pro odborníky z oblasti počítačové bezpečnosti. S pomocí SpyHunteru lze počítač pravidelně čistit od různých spywarových a ransomwarových parazitů, od reklamního softwaru (tzv. adwaru), prohlížečových únosců a dalších podobných aplikací.
    SpyHunter je v dnešní době dostupný ve dvou verzích – SpyHunter Free a SpyHunter Registered. K jednorázové kontrole svého počítače můžete zdarma využít zkušební verzi tohoto programu. Ta váš počítač zkontroluje a vyhledá parazity a hrozby, které se v něm ukrývají. Pokud je ale budete chtít také odstranit, bude třeba SpyHunter aktivovat – zakoupením jeho licencované verze. Licencovaná verze této aplikace vám ale nabídne i zdarma poskytovanou technickou podporu zvanou Spyware HelpDesk, odstraňování virů na míru či pravidelné aktualizace. Pokud se tomuto anti-spywaru nepodaří ve vašem počítači odhalit virus, který vás trápí, můžete se kdykoli obrátit na telefonickou podporu SpyHunteru či odeslat žádost o podporu (tzv. „ticket“) elektronicky. V databázi této aplikace se přitom nachází už více než 12900 počítačových hrozeb. Pokud si stále ještě nejste jisti, zda této aplikaci můžete skutečně věřit, podívejte se na tiskové zmínky uvedené v popisu jednotlivých virů. Jde o další důkaz toho, o jak důvěryhodný nástroj se jedná.

:) Mě osobně funguje na jedničku :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.