problémy v GG

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem CMCWhite, 14/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. CMCWhite

CMCWhite User

CHtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak zamzezit nějakým bugům ve hře v branách kdy jsem od všech NPC přes celou mapu a oni mě zabíjí díky tomuto jsem totiž přišel o 5 životů v betě a 2 v gamě. Děkuji za odpověď

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

3. CMCWhite

CMCWhite User

pinging pingnuev max:761 min:72 avg:154 dev:113 ms
    pinging pingashv cannot connect
    pinging pinglaxv cannot connect
    download speed: dlashv... error
    download speed: dllaxv... error
    download speed: dlnuev... speed:554 kb/sec

ping 27ms

download 4.38 Mbps

upload 0,32 Mbps
    server CZ1
    hra běžela v případech kdy se to stalo naprosto plynule
    ID 34159633

4. |Oromë|

|Oromë| User

CMCWhite Ja som dnes prebehol rychlo par bran, ziadne lagy tam nie su. Toto bude v prvom rade problem tvojho pripojenia.

5. Jessie

Jessie User

tie výsledky nie sú boh vie jaké, toto je príznak toho, že si dostal lag, tvoja loď síce letí ďalej a NPC stoja, a keď sa to rozbehne tak si na druhej strane mapy a oni ťa strieľajú ale reálne si pri nich a neodletel si.

6. CMCWhite

CMCWhite User

Je to možné ale hra i NPC se chovala neormálně a pohybovali se za mnou A ještě jsem měl nejhorší možné nastavení kvality což znamená že hra se mi nesekala vzhledem k tomu že to bylo v dobu kdy jsem na připojení byl sám a tyto výsledky bali dělány při mnohem větším vytížení. Děkuji za odpověď

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.