proč se nedá dostat na mapu ?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem **rozárka**, 14/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. třetí den se marně snažím (na prohlížeči MOZILLA FIREFOX ) dostat na mapu - m a r n ě !!
    na hlavní stránku = v pohodě, ale dostat se na mapu + udělat skylab + vzít denní misi = n e l z e !

nevím, jestli se to děje i někomu jinýmu, nebo mám smůlu jen já, ale hlavně : co s tím ? :(

"babo raď " ;)

2. Skús si prečítať toto>FAQ - Co dělat když mi nejde hra? a pokiaľ nepomôžu rady ktoré sú v tej téme vyskúšaj spustiť hru na inom PC/NTB + skús popísať problém trocha podrobnejšie ako sa nedá dostať na mapu napr. nenačíta sa herné okno,načítavanie sa zasekne a pod.

3. samozřejmě, že napřed mám za sebou "důkladný úklid" NTB, včetně reset-instal, tři dny čekání na event.změnu po restartech hry,
    hledání zmínky na různých fórech, kde se píše o darku (na jednom-sice v angličtině-psali cosi o nenačítání se mapy, jen naběhnutí černého okna...), a byť hraju už celé roky na mozille (od 2012), teď se prostě dostanu jen k "černému oknu", párkrát mě dokonce
    "namlsalo" ono slibné okénko ..informace o spojení, ...vyčkej prosím = ale dál než k "pobíhání zelených čtverečků" jsem se nedostala :(
    áááách jo o_O

takže : tuší někdo, co že se to děje mezi mozillou firefox + BP DO ?? :)

4. milá Little_Tali, na Ohlašování technických problémů ve hře bych asi musela vyštudovat - ty pokyny jsou sice podrobné a jasné, no pro mě je to "španělština" ;)
    :( taky se mi NECHCE měnit mozillu = za ty roky už jsme si "na sebe zvykly" ;) , např.na chromiu to neeejni ani zdaleka tak "pohodlný" a rychlý....
    proto nadávám a ráda bych, aby mi to zase šlo :(

5. taky mam jen FF uz co hraju, tj. nekdy od r. 2008 a nez menit, asi radsi nehrat (nevymenila jsem jeste porad ani svy milovany win XP, uz JXP si ze mne delaval srandu ze jsem desna konzerva :D) Nevim co s tim, nabidla jsem jen reseni, abys mohla hrat.. a do toho tematu te stejne poslou a tady ti to zavrou, jak jsem uz stihla vypozorovat. :/
    Jeste se zeptam, jaky mas windows? Na 64bit se drahe polovicce osvedcil waterfox - vypada stejne jak FF, jen jede na 64bitu lip - treba by na nem ten problem nebyl :)

6. Belgam

Belgam Guest

Co takhle aktualizace? Pripojeni?
    Ani jedno si nenapsala. Zkus nam to sem napsat jake mas verze a pripojeni.
    Co se tyka firefoxu,tak tam jsou problemy kazdou chvili ohledne hry, ale problem je u nich.

7. vcera i dnes jsem na mozille byl,prihlaseni a log na mapu probehl bez problemu. Ja teda vystridal vic prohlizecu a nejvic se osvedcil maxthron.

8. tak postupně : nemám windows, hraju na LINUXu (aktualizovaným)
    ...samozřejmě, že napřed mám za sebou "důkladný úklid" NTB, včetně reset-instal, tři dny čekání na event.změnu po restartech hry, atd..
    jak píšu zkraje ;)
    Belgámku, už mě znáš, jsem počítačový trdlo, ale dělal mi to profík :) - reinstal vč.aktualizací atdatd...

odpověděla jsem ?

9. |Oromë|

|Oromë| User

**rozárka** Lepsie by bolo dodat konkretne cisla, minimalne skusit ping a speed test a napisat parametre pc. presny navod mas v Ohlašování technických problémů ve hře, bohuzial ak ich nedodas tak ti tazko niekto pomoze. Bze udajov sa tazko radi.

Hra ide dobre, aktualne vcera som preskocil na novy pc a musim povedat hra mi ide bez jedinej chybicky, tu sa ukazuje ako velmi vplyva stav PC na hru.

Skusila si prejst na iny prehliadac? Mozila blbne uz davno a neodporucam ju ako dobry prehliadac na hru. Skusila si operu alebo maxthon? Tie su stabilne a mne v nich bezi hra hladko.

10. Ahoj, nedávno bola aktualizácia na flash a javu neviem presne kedy ale skús aktualizovať tieto programy možno to bude tým :)

11. Korben

Korben User

To zas ja ju odporúčam. :D Mne facha bez problémov. Raz za sto rokov mi padne flash, ale inak pohodička.

12. |Oromë|

|Oromë| User

Celkovo u kazdeho je to inak, mne zase opera a maxhton bezia uplne hladucko ako detsky zadocek a zase mozila, chrome naopak niekedy padaju alebo mi casto hlboko klesalo FPS. Osobne som dlho hladal pricinu hlbokych poklesov FPS v mozile a chrome ale na nic som neprisiel. Z minulosti si pametam, ze jednoducho jedneho dna mi zacali lietat dole framy a uz som to nedal na povodnu uroven.

Ono vzdy tam bude nejaka pricina(stav PC, virus, zle pripojenie, chyba prehliadacov atd... ), len nie vzdy ju clovek najde. Kazdy by si mal otestovat dostupne prehliadace a sam si vybrat co mu facha najlepsie. ;)

13. Rozarko prosim tě a co mas za antivir. V minulosti se tu už vyskytly problémy že třeba starší neaktualizavana verze antiviru NOD dělala problémy a nepoustela na mapu. Snad si to teda pamatuju a nepisu nesmysly. Mrkni se i na AntiVir.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  14. no prááávě ! ;) mozilla byla úžasná, rychlá, bez problémů, a teď tuto :(
    chromium je pomalý, furt si něco "nepamatuje", na mapě spíš "poskakuju, než si lítám,
    prostě = udělám skylab, vezmu misi a pryč, nemám na to nerva o_O

NTB mám Acer, 2 roky, Linux s pravidelnýma aktualizacema, WIFI, profíka na "úklidy" + aktuály, vč.antiviru . . .
    teď i reinstal :)

teď holt ještě vyzkoušet ty jiný prohlížeče . . . .

cákryš ale já chci zpátky mozillku, aúúúú, zase funkční, aúúúú, ;):)
    marně..........

15. Belgam

Belgam Guest

ScreenShot_20151117092555.png Je naprosto v poradku, zadny problem u tebe co se tyka uctu neni.

Jeste si nam sem nedala ty testy na pripojeni.

oops.eu tohle ocenil(a).
  16. uff, tak to tys mi byl na účtu ? Belgámku víš, jak jsi mě vyděsil ?!?

byl's tam na mozille ?
    test na připojení neumim, ale zeptám se.....:)

17. Belgam

Belgam Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.