Chyby profil pilota.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem cecina1234, 18/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. cecina1234

cecina1234 User

Mám menší problém z profilom pilota chcela som dať optiku na 1 a nejde mi to sepromu a kreditov mám dosť nechce mi to skrátka zobrať.

2. 123812

123812 User

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

cecina1234 proved udrzbu PC, zkontroluj si zda mas aktualni ovladace, predevsim flashplayer, pokud ne, proved aktualizace. Jak na to najdes v tomto odkazu: Co dělat když mi nejde hra?

4. |Oromë|

|Oromë| User

5. 555m555

555m555 User

a máš všetky potřebné sb které musíš mít než dáš na optiku?

6. cecina1234

cecina1234 User

Nebudem robiť kontrolu PC lebo to píšete každému vždy bol problém u vás :) :) ano všetko mám len som reštartovala

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

cecina1234 no kdyby jsi si precetla odkaz na tema ktery daval kolega, zjistila by jsi ze stejny problem jinemu hraci zpusoboval neaktualni FP. Pokud nechces spolupracovat, tvuj problem a na foru ti tedy nemame vice jak pomoci a budes tedy muset cekat na opravu. Coz muze trvat docela dlouho, hlavne tam kde problem neni. ;)

8. Korben

Korben User

Nemusíš nič robiť, nikto ťa nemúti. Kľudne sa pozeraj ako ti to nejde a vypisuj ako je chyba u nás.
    Niekedy sa mi rozum zastavuje nad hlúposťou a tvrdohlavosťou hráčov.

Tak že nič nerob , seď za PC a nadávaj ako ti to nejde.

Tu nieje čo riešiť.

Hráč nespolupracuje.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.