Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem VERkami74, 24/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. VERkami74

VERkami74 User

Prosím jak je možné že ačkoli mám v profilu zakřížkované že NIKDO nemuže nahlížet do výbavy aschopností atd. a když ho otevřu třeba v tabulce TOP tak mi to ukáže všechno předtím to nedělalo to je unik vaších dat i mích přes nějakou chybu žádám o okamžitou opravu § To je ta bezpečnost učtu no nevím nevím . Dík moc a skoukněte to a opravte .A nebo je to tak udělané že mně se to zobrazí a ostatním ne ,ale před časem to tak přece nebylo.

2. Opravovať sa budeš len ty pretože pokiaľ si na účte prihlásený a otvoríš si vlastný profil ako majiteľ účtu to vidíš aj keď to tak máš nastavené aby to nevidel nik teba sa to netýka ty to vidieť budeš skús sa odhlásiť a dáko za 10-15 minút si otvoriť profil bez toho aby si bol prihlásený v hre uvidíš že ti už výbavu atď. neukáže.

3. Korben

Korben User

proxy.php.gif Ako správca účtu svoj profil musíš vidieť. Skús sa odhlásiť a pozri si svoj profil.

4. |Oromë|

|Oromë| User

VERkami74 Bolo to tak odjakziva, majitel uctu predsa vidi vsetko na svojom profile. :rolleyes:

Ma autor este nieco k teme(snad uz nie:D)?

*Łαđy♥Кucį* tohle ocenil(a).
  5. Drift1

Drift1 User

6. TRIXT

TRIXT User

Drift1 moc jsem nepochopl jak to myslíš. Proč mohu já vidět svůj profil? Nebo to myslíš jinak?

7. Drift1

Drift1 User

8. Drift1 tak pro zajímavost ne? Můžeš se podívat jak má někdo poskládané konfy nebo PP - občas tě to může inspirovat pokud nevíš přesně jak to udělat nejlíp...

9. |Oromë|

|Oromë| User

Drift1 Nesuhlasim, ja osobne by som nechcel aby mi kazdy snoril v konfiguraciach a v profile. Dobre nastavene konfi a profil niesu ziadne velke tajomstvo, no kazdy si to svoje nechava len pre seba, preto to ma skoro kazdy zablokovane. ;)

10. TRIXT

TRIXT User

Drift1: Tobě se nestává, že by se tě lidi na TS či v četu ptali, jak máš nastavené konfigurace či kam jsi dal studijní body? Pokud ho mám v přátelích, pak mu odpovím, ať se podívá na můj profil a nemusím mu to dlouze vysvětlovat. Má to své výhody. :)

11. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Tak táto otázka ma dostala :D ved si majitelom učtu tak ti nemôžu zakázať pozerať na vlastnu vybavu ;) ako povedal Korben :)

12. Sentiero

Sentiero User

SuNNy1475 mě zase dostává tvůj spam na foru :rolleyes: Btw: Pokud si to dobře pamatuju, tak majitelem účtů je BP.

I pro mě je tohle téma úsměvný, ale myslím, že není důvod se nad tím nějak pozastavovat. Autorovi zřejmě nedošlo, jak to vlastně funguje a možná nad tím ani moc nepřemýšlel, jen se soustředil na to, o co mu šlo a to, že je to způsobeno tímto ho ani nenapadlo. ;)

13. Korben

Korben User

No myslím že autor odpoveď dostal, a na diskusiu, tu už jednu tému máme.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Little_Tali tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.