Propagovanie Účtu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Krcho, 2/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Krcho

Krcho User

Jeden hráč na GE7 predáva účet iným hráčom a takto ich okráda o peniaze.
    Najprv sa mi dal pozrieť na jeho účet tak som si to všetko vyfotil. Potom som mu mal poslať 5 € a že mi potom zmeni emailovku. Ked mu to prišlo tak si ma odstranil z priateľov na FB a zablokov, ale som si stihol vyfotiť jeho acc.
    ID: https://imageshack.com/i/ngj8dmp

2. Nevim jestli ti nekdo pomůže protože to byla vlastně tvoje chyba ze si mu na to naletěl a dal mu ty peníze .. :cool:

3. Korben

Korben User

Krcho fotka nieje dôkaz o tom že ti niekto predával účet a ako som sa dočítal, sám si chcel kúpou prísť k účtu a keď sa ti to nepodarilo, tak sa snažíš toho hráča dať zablokovať.
    Ty si sa potrestal sám a daný hráč sa tiež raz popáli. No takto ho len na základe fotky zablokovať nemôžeme.

eliasfana333 tohle ocenil(a).
  4. Krcho

Krcho User

5. Korben

Korben User

Nie nestačí, to si tiež na FB urobím a potom môžeme dávať ban ban na účet komu budeme chcieť. Takto jednoducho to nefunguje. To čo si sem vložil nijako nespája danú konverzáciu s účtom.

6. Aaadio

Aaadio User

myslím si že v prvním příspěvku je jasně vidět porušení pravidel: zákaz sdílení účtů ... pokud to tedy není Krchyho učet, ale to potom nevim proč by chtěl ban na svuj učet

7. Zeus

Zeus Guest

Krcho Víš o tom,že porušujete pravidla DO ?? Říká ti něci VOP ??
    Až budete plnit VOP,tak se NIKOMU nemůže stát,že přijde o účet nebo ho někdo napálí.Je to jen vaše hloupost,chtít hned lodku na DO apd.

8. Korben

Korben User

Aaadio V prvom príspevku je vidieť len screen účtu a to je všetko.

9. Aaadio

Aaadio User

pravda to mu mohl poslat, ale tady krchy se nam tu dokonce přiznává, že chtěl koupit učet a že mu něj lezl.. takže Krchy, vypadá to že si tu žádáš o ban ty :D

Peter_Quincy_Taggert tohle ocenil(a).
  10. Spartakus

Spartakus User

150 Kč za level 20? To ti mělo být jasné, že jde o podvod. Já mám level 19 a nacpal jsem do toho opravdu dost. Kdyby ho někdo chtěl koupit za 150 Kč, tak se mu vysměju a kopnu ho do pozadí... :D

Korben tohle ocenil(a).
  11. Pokud já vím tak se účty nesmí sdílet a prodávat..

12. Korben

Korben User

S.Φ.R.Д.Ŧ.ђ-NiKmoN-$ To máš pravdu , ale tu nás o nejakom predaji a zdielaní konkrétneho účtu nič nepresvedčilo.

Viac tu nieje čo riešiť.

Uzavreté, LOCK.

S.Φ.R.Д.Ŧ.ђ-NiKmoN-$ tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.