Podpora Prosím o pomoc s paymentem

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem lukino20, 11/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lukino20

lukino20 User

Dobrý deň. Ospravedlnujem sa ak to píšem na miesta, kde by to byt nemalo ale mám dost akútny problém na ktorý by som potreboval rýchlu odozvu prosím. Má v sekcii Uridium zapamatané 2 karty tak aby som pri platbe uridia mohol rýchlo nakupovat. Jednu z kariet by som potreboval zrusit aby nebola uvedená ako za ZAPAMETANÚ, vie mi s tým niekto pomoct prosím dakujem .

2. V paymente klikni na "Stav a vypoved" a potom tam nájdeš odkaz v slove "vymaž" a stačí nato kliknúť.

3. Když je tu ten payment Proč už tam nejsou skill designy?

4. Kubino

Kubino Guest

Milan..Stýblo

neviem ako ty ale ja ich tam stále mám. Inak designy sa dajú kúpiť ako za kredity (dražba) tak aj za urídium kde pri kúpe MHH je oveľa lepší pomer, ani by som sa nedivil, keby sa odtiaľ naozaj stiahli kedže pochybujem, že niekto ešte túto možnosť nákupu využíva.

5. né.. z paymentu už tam nejsou proč?

6. *pursuer*

*pursuer* User

Milan..Stýbl - mne tam stale ukazuje designy lodi.Klikol si aj na tu sipku,nech ti posunie ponuku dalej doprava?Potom kliknes na takeho zeleneho golika a tam mas skill designy.

7. |Oromë|

|Oromë| User

Naposledy upraveno: 11/1/15
  8. Kubino

Kubino Guest

Bol som to pozrieť a na CZ serveroch je nabehnutý už nový payment, na globáloch (kde hrám ja a kolega) je starý, t.j. my tam designy ešte máme. BP nový payment buď redukuje alebo je ešte v úrovni vývoja a nie všetko tam ešte je.

Nabudúce ak niečo hlásite že niekde niečo nejde, prosím, píšte server, oni sa trošku líšia nie sú ako cez kopirák.

9. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.