prosím o radu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem dadadadinka15, 16/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. začal som šetriť účko na Apisa ale neviem či sa mi to oplatí (mám 118k uridia/apis stojí len 177k).

Ak sa vám to nezdá tak poradte čo za to.
    Píšte bez ohladu na výbavu a ja si potom vyberem :)

Ale ak vás to zaujíma: 19 level, 5x HHX: 1.Aegis, 2.Spearhead, 3.Goliath, 4.Citadel, 5.Vengeance, Full Lf-3, 5x lf4, pet (full), 3x Havoc, 1x Hercules, 24 SB

To je asi vše.

2. Kubino

Kubino Guest

Ak máš v PP škody ako na hráčov tak aj na NPC (lasery) a aj raketový výskum tak Apis je najlepšia vec čo môžeš zaobstarať. Ak ale nemáš napr. PP na NPC odporúčam skôr to kedže to dodá väčší bonus ako tie dva sloty v Apis.

Samozrejme sa snaž spraviť full Havoc na svoje drony aby si získal bonus.

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

dadadadinka15 pokud plánuješ pořídit Apis, doporučuji si počkat až na něj bude akce, během ní máš 25% slevu na nákup. ;) Jinak nevidím problém v tom si jej koupit. Ono je vcelku jedno jestli budeš mít full havok na 8 irisech, nebo 8 iris+ Apis bez havoku, na DMG se ten rozdíl moc neprojeví. Navíc do Apise můžeš v případě potřeby hodit i štíty, nemusí to být jen lasery. :) Dále bych pracoval na získání full havok, rozvíjení profilu pilota, a pokud budeš mít dost Uridia, vyplatí se investovat i do upgradů letounů.

4. My radíme v klanu našim nováčkům, ať chtějí zeus a bedny sbírají jen při akci na zeus.( při téle akci padají totiž dílky do obou letounů) Je to i má zkušenost, než sem se dopracoval k zeusku mělsem 2 apisy;). A když už kupovat Apis za urko tak určitě při akci kdy je sleva 25% jak píše Marvin..

5. Ďakujem všetkým :)
    P.S- Kubino mám už aj tie sb Lov vetřelcú 3/5.
    P.S- =Marvin= díky za radu s akciou na apis úplne mi to vyfučalo z hlavy.
    P.S- ♣Tuareg♣ je dobré pomáhať a radiť si v klane len že to čo sa stane tebe(,,Je to i má zkušenost, než sem se dopracoval k zeusku mělsem 2 apisy'') sa nemusí stať ostatním. Ale inak ďakujem aj tebe za radu.

P.S.S- Už nič viac k téme

6. Kubino

Kubino Guest

Považujem za zodpovedané.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.