Ptoblém s predplatným

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Ħũŗĕį, Apr 1, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ħũŗĕį

Ħũŗĕį User

Dobrý deň neviem čo sa o deje ale samo od seba sa mi dokúpilo premium členstvo a zvýhodnený balík uridium ?? nikde nieje kolonka vypovedať a tak neviem čo mám robiť nikto k môjmu účtu nemá prístup a zmazal som uložené údaje o karte neviem či to pomôže ale nechcem to riskovať. Dnes je sobota a podpora mi odpíše až v pondelok, za tú dobu sa môžu stať iné veci Ďakujem

-baghira2- likes this.
  2. Ħũŗĕį - je to špatné, ale platiti přes kartu může jen blázen, snad tě omlouvá věk. Doporučuji zablokovat platby v bance.

-baghira2- likes this.
  3. |Oromë|

|Oromë| User

MuadDib85[CZ] Ja mam kartu v eshopoch a aj v DO viac ako 6 rokov a nikdy mi z nej neodislo ani 1 euro navyse...

Ħũŗĕį No pravdepodobne si nevypovedal predplatne pri kupe prvych balickov, ak to neurobis, balicky sa automaticky predlzia. Druha moznost je ta, ze ti niekto vliezol na ucet a nakupil to cez payment, to je ale skor uz otazka na teba a na to ako pristupujes k svojim citlivym udajom.

-baghira2- likes this.
  4. Ħũŗĕį

Ħũŗĕį User

Aha ďakujem ale dosť pochybujem že by mi sem niekto vliezol lebo údaje viem len ja nikto iný a rozmýšľal som či ten Zvýhodnený balík – Uridium nemôže byť tá kompenzácia za tie boostre každopádne dúfam že vymazanie uložených údajov pomôže zatiaľ sa nič nekúpilo

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.