pukla mi iris

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem mario97, 9/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mario97

mario97 User

muzem poprosit o nejaku podporu kupil som si za 25000 uridia druhu iris a teraz ma to hneva lebo ma v kuse tien istý pukal a preto mi nakonec pukla dakujem moje id:164108472

2. Łaily

Łaily User

Bohužel musíš si dávat pozor na svoje letouny a včase ich opravit. Zde na fórku tím nic nevyřešíš napíšou ti to samé :)

3. Korben

Korben User

Nuž smola, mal si si ju opraviť , alebo si si mal kúpiť CPU na opravu stíhačiek.

4. Kristo

Kristo User

Taky mi pukly Irisi a dokonce i Zeus a od té doby používám :

CPU-oprava letounů 2

Základní parametry
    Při zničení lodě automaticky opravuje letouny při maximálních škodách, pokud máš dostatek Uridia na opravu. Vydrží 32 oprav.
    V jedné konfiguraci lze použít jen jeden CPU na opravu letounů.
    Cena: 15.000 u

Popis:
    Pokud zapomínáte pravidelně kontrolovat svoje letouny, pak je toto CPU určeno právě pro vás. CPU opraví vaše letouny, pokud přesáhnou maximální míru poškození.

Opravuje pouze, když je v aktuální konfigurraci a je dostatek uridia na opravy letounů! Proto doporučujeme mít CPU v obou konfiguracích!

Význam piktogramů

[​IMG] - CPU NENÍ FUNKČNÍ, PROVEĎTE KONTROLU
    (nemáte dostatek Uridia, opravovacích kupónů, oprav v CPU nebo CPU nemáte nastavené v aktuální konfiguraci)

[​IMG] - CPU je plně funkční

+ automatizace
    - ovšem celkem zbytečná

Łaily tohle ocenil(a).
  5. Kubino

Kubino Guest

Má autor ešte nejaké otázky?

6. HEROBRINE

HEROBRINE User

Pokud to nevadí? Zeptám se zde?
    Při jakém procentu poškození může puknout iris,když nemám cpu opravy letounů?

7. Když je poškozen z 99% na 100% tak pukne ;)

mario97 tohle ocenil(a).
  8. =Marvin=

=Marvin= Guest

HEROBRINE kazdy letoun se znici kdyz dosahne 100% poskozeni. CPU nicmene automaticky opravuje pri nizsim poskozeni nez 100%.

9. -xghost-

-xghost- User

Jo a pokud máš více letounů na stejné úrovni poškození, nedojížděj CPU až dokonce. Mohlo by se stát, že na nějaký letoun už nevyzbyde. Radši pak vydraž za 10 000 kr. nové. Hlavně to nekupuj za U.

10. mario97

mario97 User

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

Predpokladam ze "ne" znamena ze autor nema dalsi otazky.
    Zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.