R-zone problém

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by -juve69-, Aug 10, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -juve69-

-juve69- User

Dobrý den zasekl jsem se v r-zoně ,může mě tu někdo napsat kdy bude restart at můžu hrát??? děkuji Juventus

2. Warden

Warden User

-juve69-: Budeš si muset napsat na podporu. Jedině oni tě mohou vytáhnout.

3. -juve69-

-juve69- User

Warden díky, na podporu jsem napsal ale z jiných vláken jsem vyčetl že budu muset čekat na restart? tak nevím...

4. Karlos

Karlos User

Na restart se musí čekat pokud zůstaneš viset v UBA aréně,pokud jsi v R-zóně tak ne :)

Last edited by moderator: Aug 11, 2017
    -baghira2- likes this.
  5. Sentiero

Sentiero User

Karlos ta citace předešlýho příspěvku by tam asi neměla být. Ať nedostaneš body, nebo si je mezi sebou nerozdáváte? By mě zajímalo, kdo z vás by měl nejvyšší skóre :D:p

6. V tom případě by jste si měli udělat pořádek v informacích které podáváte hráčům. Avizuji na tohle 'oficiální' oznámení: Problém s UBA a R-zone
    Které mimochodem vidím jen na tomhle fóru, na anglickém ani německém jsem mezi ofiky ani zmínku s podobným obsahem nenašel. Asi je CZ/SK komunita opět lépe informovaná než 2 největší DO komunity. :rolleyes:

7. Warden

Warden User

❦Čοlεκ❧: U R-zóny je možno občas hráči pomoct u UBA ne. Konzultoval jsem to s podporou a pokud by hráč hned napsal, byli ochotni mu pomoci, ikdyž tam šel na své vlastní riziko. Pokud nenapsal, bude muset počkat do restartu, což je standardní postup.

P.S: CZ/SK komunita byla, je a bude vždy nejlepší (snad to teď neschytám) ;).

Sentiero: Nezlob. :)

-baghira2- likes this.
  8. Warden no co si pamatuju já, z UBA se v té době vytahovali hráči docela často a nebylo to vůbec složité, stačilo danou loď přehodil zpátky na normální mapu. Nevím jestli se něco změnilo a proč to nejde teď, ale vím že to šlo a byla to pro podporu otázka pár kliknutí na účtu.
    Nicméně to pořád nemění nic na tom, že v daném oznámení se o podpoře ani nepíše. ;)

S komunitou máš v jistých ohledech recht, ale opravdu jen v některých. Každá má to svoje..

9. Borat

Borat User

❦Čοlεκ❧ ide o to kde sa ten hráč v UBA aréne sekne. Pokiaľ dnu v aréne nieje problém ho vytiahnuť, ale keď sa sekne v odpočte do UBA arény tam už je problém. Zabitie, presun napríklad na LoW nepomôže vôbec. Vtedy pomôže len reštart servera.
    R-Zona tam zase aj keď presuniem hráča na normálnu mapu tak po prihlásení ho systém znova hodí späť.

Thread Status:
Not open for further replies.