Rada pre všetkých

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem makalamuhomahomaky, 15/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj,

Včera som sa dozvedel šokujúcu informáciu. Rád by som sa o ňu s vami podelil kedže ide o celkom užitočný postreh. Ak sa chcete vyhnuť banu napíšte podpore že vam ukradli učet :) Vaš učet týmto krokom získa imunitu proti banom od administrátorov( neviem ako je to so systémovými banmi).

2. TRIXT

TRIXT User

Nevím nevím, kde jsi tuto informaci vzal, ale já bych to nezkoušel. ;)

3. Belgam

Belgam Guest

Dozvedel a pritom jsi jeden ze lharu. Nejdriv nahlasi kradez uctu, coz se musi resit pres policii a pak kdyz nepochodil s blokaci uctu ihned, tak obratil ze ho dal nekomu. Ted chce blokaci.

Bohuzel se ti neda verit ani kolik je ti let. Slo ti jen o to zablokovat ihned ucet. Jenze jsi se spletl. Pokud vse nahlasis na policii a ta pote napise na podporu, bude ucet zabanovan.

4. Kubino

Kubino Guest

Jeden z ašpirantov na hlúposť roka na fóre.
    Len aby si neuškodil sebe keďže chceš druhému.

5. Hladal som možnosti ano, skušal som všeličo ale vy ste proste nadstavený tak aby ste nevyhoveli človeku ktorý vam napíše a Belgam zakaždým ked som s tebou niečo riešil tak si použil info z osobneho kontaktu medzi mnou a podporou na verejné zosmiešnenie oo velký profesional :). Mohli by ste sa tu admini vyjadriť k tomu ako je to s tym banom pre učet ktorý bol ukradnuty, ak sa príde napr. na zdielanie učtov, môžete ho zabanovať ?

Rad by som týmto pozdravil všetkých hračov s ktorými som lietal na Ge2, bolo mi radostou, bolo mi cťou.. piecmaker.

6. Korben

Korben User

Ban na fórum pre nevhodný nick.

Uzavreté, LOCK.

Moja konšpiračná , no skôr myslím že pravdivá teória ukradnutého účtu.

Hráč sa pokúsi predať účet, no účet kupujúci prevezme bez toho, aby majiteľovi zaplatil, tak majiteľ chce účet späť a píše na podporu, že mu účet ukradli.
    No potom ako zistí, že ukradnutý účet musí nahlásiť na polícii, si uvedomí , že vlastne nemá čo hlásiť, keď že prístupové údaje prezradil sám a dobrovoľne a ešte aj "zlodejovi" previedol účet na jeho email.
    Tak že mu vlastne nikto nič neukradol, ale nechal sa okradnúť sám.

Tak že sa snaží aspoň účet zablokovať , avšak jedným z bezpečnostných prvkov , je email a keďže nemá k nemu prístup, tak nemôže tvrdiť , že účet je jeho aj keď o ňom môže všetko vedieť. No to môže tvrdiť ktokoľvek kto hráča pozná a kto sním hral.

No a samozrejme , zrazu je vinná podpora.
    Môj názor?
    Tak mu treba a každému jednému, čo pre svoju hlúposť príde o účet.
    Nikdy nikomu účet neukradnú, ak dodržiava bezpečnostné pravidlá.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.