radiacka na pvp

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Thorsk, 29/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Thorsk

Thorsk User

Zdravim :),

Chcem sa spytat ... uz sa mi parkrat stalo ze ked som na pvp niekoho nahanal a on mi vletel do radiacky a letel stale hlbsie do nej a ja som sa nanho vykaslal ked som tam nechcel buchnut tak zrazu vyletel na opacnej strane mapy ...to je nejakka chyba alebo to je zamer ? aby som pre buducnost vedel ze mam letiet dalej za nim

PS: na vlastnu kozu som to este neskusal

2. GΞRΛN

GΞRΛN User

To čo opisuješ sa dá iba na 4-5 lebo bol za to titul tak sa dá preleteť cez radiačku

3. Thorsk

Thorsk User

A planuju to zrusit ? ci to tak uz ostane ? nech viem na com som

4. Foяmi

Foяmi User

Rušit se to nemá. Ale funguje to pouze na 4-5.

5. Korben

Korben User

Kto z vás , to skúšal ?

Little_Tali tohle ocenil(a).
  6. Foяmi

Foяmi User

Já to mám Korbene odzkoušené a titul za to mám taktéž.

7. Korben

Korben User

Poprosím postup a súradnice.

8. Foяmi

Foяmi User

Skočíš na 4-5 a tam např. letíš stále na levou stranu do radiačky. Souřadnice jsou nepodstatné. Letíš stále hlouběji až do doby, kdy se vynoříš na opačné straně. Mělo by to fungovat ať do radiačky vletíš jakoukoliv stranou, vždy totiž vyletíš tou protější.

9. 1980milan

1980milan User

ano funguje to netreba mať žiadne obavy je to odskúšané ako píše Formi funguje to len na 4-5 :)

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Tímto způsobem se dá dosáhnout titulu Cesta kolem galaxie a je to záměr. Postup je takový jaký napsal Foяmi. Jedná se o tzv. Easter egg, skrytou funkci kterou by měli hráči objevit náhodou. V Darkorbit jsou zatím takové žertíky 4, pod záložkou Velikonoční vajíčka jsou za jejich objevení příslušné úspěchy.

Má autor ještě nějaké otázky k tématu?

11. Korben

Korben User

Dnes večer to skúsim , ale ak tam rupnem, tak budete do smrti lietať na lietajúcich kobercoch. :D

12. Foяmi

Foяmi User

Tak nespleť mapu :D

13. Thorsk

Thorsk User

odpoved som dostal , tiez vyskusam ...mozete zamknut :))

14. Korben

Korben User

To sme radi. :) Vyskúšané a potvrdené. :)

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.