radost hrát

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ≈MΘЯΞSZ≈, 19/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Krásný dobrý den přeji. :) Zdravím cz3. Tedy nevím, jestli to ještě cz3 vůbec je, ale asi jo :) V poslední době je tu hlavně radost hrát. Samozřejmě, že se na tento příspěvek zase ozve skupina lidí, co mají jiné smýšlení, ale to k tomu už bohužel patří. Vždy se najde nějaký "borec", co toto bude brát jako "brekot" :)) Dětinské reakce, už se dá na to i zvyknout :) Jen bych měl takový malý návrh pro adminy, kdyby jste měli náhodou trošku volného času a mrkli se se svýma loďkama sem tam na mapy. Nejde mi o spící hráče, ty si vystřílíme sami, aspoň se lehce dělají úkoly na lodě a ranky jdou taky nahoru. Bez práce :) Ale když už dostáváme bany na chat za údajné "obviňování" hráčů z nečisté hry co se týče používání podpůrných programů, tak byste mohli provětrat své nedobytné loďky a zjistit najednou, že dobytné teda jsou a docela i lehce :) Nebudu tu psát dotyčné hráče či nějaké klany, ono z chatu je to docela i vidět a na mapách tím tuplem. Já vím, že toto k ničemu nebude, nakonec, stejně víte, jak to tu na cz3 chodí. Jen, aby tu vůbec nějaký "normální" hráč ještě zůstal :) Protože kdybych si takový program obstaral já, tak věřím, že mám ban hned ten den. :) Ale to je věc názoru. Píšu to sem jen tak, protože stejný názor má ještě stále plno normálních hráčů. (opět nemyslím ty děti a pár dospělých, co toto budou brát jako stěžování si) :) Co už. Jen se trošku nad tímto zamyslet a zkusit byť nějakým minimem se na tom podílet k lepšímu. Nepotřebuju žádnou odpověď, stačí si to jen přečíst

2. Korben

Korben User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.