Raketomet+Prehod konfigurácie

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem BlackChris13, 10/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý deň,

ak vypálim z raketometu rakety z prvej konfigurácie a v okamihu vypálenia prepnem na druhú konfiguráciu, aké bude poškodenie rakiet - vypočíta sa z prvej konfigurácie alebo z druhej?

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Poškození přeci závisí na typu a počtu vypálených raket. Jaký vliv by na to měla mít konfigurace?

3. Budeš nám muset trochu přiblížit, jak jsi to myslel, protože to já ani Marvin očividně nechápeme.

4. Kubino

Kubino Guest

Ja si myslím, že hráč naráža na vec s dvojitým raketometom, t.j. na oboch konfiguráciách. Avšak realita je taká, že ak raketomet vystrelí na jednej konfe po prepnutí na druhú je "vybitý" a tak či tak sa musí nabíjať, t.j. nabíjanie sa pomocou prehodenie konfigurácii urýchliť nedá a ani sa nedá dať dvojité poškodenie.

5. Prepacte, uviedol som zly priklad, mozte uzavriet temu. Plati to len pre lasery.
    konf1=2000dmg lcb10
    konf2=1000dmg lcb10

A ja som chcel vediet ze ked vystrelim a prehodim konfiguraciu, ktory dmg sa bude ratat. Ci ten z konf1 alebo konf2 -> lenze tu sa to neda zistit pretoze lasery su rychle. pri raketomete by to slo.
    Ale pri raketach a raketomete to neplati. Pardon za zbytocnu temu.

6. Kubino

Kubino Guest

V poriadku hlavne že v tom máš už jasno.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.