raketový výzkum nebo laser. optika?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ____BAZINGA____, 6/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, hru hraju už hodně dlouho, ale teď je přede mnou dilema, se kterým si nevím rady. Předělávám profil pilota z boxíků na demage, mám ještě 3 SB a nevím, zda se mi vyplatí dát všechny tři do raketového výzkumu, kde bych měl 5/5 + laserová optika 3/5 nebo 2 do laserové optiky a 1 do raketového výzkumu, tímto způsobem bych měl 5/5 laserovou optiku a 3/5 raketový výzkum... Díky moc za odpovdědi
    EDIT: špatně jsem se díval, mám jen 2 SB k dispozici, takže buď 4/5 raketový + 3/5 laserová optika nebo 2/5 raketový a 5/5 laserová optika :)

Naposledy upraveno: 6/9/15
  2. laserovou optiku, vystřílíš víc laserů než raket a nejspíš už dáváš větší dmg než všechny rakety tak se ti vyplatí víc

3. 42 LF-4... Ale jde spíš o to, že laserová optika pouze zvyšuje šanci na zásah, zatímco raketový výzkum zvyšuje dmg přímo...

Naposledy upraveno: 6/9/15
  4. To ano, ale rozhodně se ti více vyplatí, když trefíš něčím čím bereš 60k, než něčím co nebude dávat ani 10k.

5. ____BAZINGA____ logičtější/strategičtější je dát laserovou optiku, ale já jdu stejně dřív na raketky kvůli tomu božímu efektu;)

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  6. tak ten fialový kouřík mě fakt nevytrhne :D

7. lepší je optika,při lovu když zapneš jestě cpu na 50% přesnější zásahy a k tomu máš optiku,tak se trefíš skoro každou ránou,když to nemáš,jde každá 4-5 rána mimo a je jasný,kdo vyhraje souboj,když tobě pujde střela mimo a on se trefí za těch 65 a vyhraje

8. Kristo

Kristo User

No, stejně když děláš dmg v PP tak uděláš to i to. První bych udělal laserovou optiku a potom časem rakety (ten efekt je fakt povedený) ale 15% už stojí za to udělat.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.