Chyby rakety studené vlny

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Hunter[DUX], 28/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, mohl bych se zeptat?, trochu jsem nepochopil funkčnost těchto "raket" mám aktivní 100% přesnost raket a přesto jsou hráči které to mine ?? je to chyba hry nebo na to mají něaký "prográmek" ?? dále také šance na odmrznutí pomocí EMP je to 100% ?? nebo ne, stává se mi že mě freeznou a já hodím EMP... a nic :) Díky za odpověď

2. Foяmi

Foяmi User

EMP ti zmrazovačku nezruší.

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

Toto uz se tu tusim resilo, a v popisu Techu stoji:
    Přesné zaměřování

Tato technologie zvyšuje na 15 minut pravděpodobnost zásahu pro běžné rakety na 100%. Kondenzační stopa je rudá spolu s hlavicema raket.

A ledova raketa je specialni, ne bezny druh, cili se na asi bonus nevztahuje, kdyz i pres zapnuty tech mine.

4. ok díky :)

5. Nebola teraz niekedy menena presnost tychto rakiet na 100%? Niekto mi to hovoril, ale nemozem tu najst ziadny oznam, ktory by mi to potvrdil.

6. Nemyslim si, vzhledem k tomu ze jeste vcera bylo par dobraku, ktery to netrefi ani za zlaty prase :D

7. Teraz som dostal info ze je to vraj na anglickom fore...

8. no mne by spis zajimalo, jaka je odpoved na otazku toho, zda se lze vyhnout rakete pomoci instantniho stitu. :)

9. nie je nic lahsie ako vyskusat to na sebe:)

10. asi mi nic jinyho nezbyde. :)

11. |Oromë|

|Oromë| User

Little_Tali Toto som odsledoval z hry, ak ta raketa triafa v momente ked je zapnuty ISH, tak nezmrznes. Ale zapnutie ISH po zasahu ti uz nepomoze.

K presnosti, tak ta nie je na 100%, obcas raketa minie ciel.

12. V tom pripade by bolo vhodne opravit popis presnosti v technicko taktickom sprievodcovi, kde je uvedena 100% presnost.
    Odkaz som dal vyssie.
    Alebo, co je lepsia moznost, dajte opravit presnost v hre, lebo nezodpoveda popisu :D:D

Naposledy upraveno: 14/12/15
    Little_Tali tohle ocenil(a).
  13. |Oromë|

|Oromë| User

Tak pockat, teraz pozeram original a tiez nam prislo toto.

Len aj mne osobne tie rakety uz parkrat netrafili.. Napadlo ma ci to nahodou cele nie je o dosahu rakety, ak sa totiz hrac vzdiali v momente ked vystreli raketa, ak je uz cez 700, raketa ho nezasiahne.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  14. dnes som este ani raz netrafil. Vyzera to na presnost 0/4:)

15. No prave, koukam ze i na en foru to maji takhle, tak mi to pripada divny, ale nevim jestli mne osobne neco mine, protoze nejak nestiham sledovat jaka raketa na mne vlastne leti. :D
    Kazdopadne dik za info s tim instalem, aspon vim co sledovat dal, krom emp a jinych nesmyslu :)

16. Mimochodem nemyslí se to tak, že "...jejich účinku se lze bránit pomocí EMP.." že ta raketa sice zmrazí loď na 2 vteřiny, ale EMP puls vlastně udělá loď nezranitelnou na 3 vteřiny a nezaměřitelnou? Jinak řečeno, loď je sice vizuálně 2 vteřiny zmrazená a nehýbe se, ale po hození EMP pulzu se jí 3 vteřiny vlastně nic nestane (takže to výjde úplně nastejno, jako kdyby letěla, dokonce je tam i vteřina k dobru páč je sice zmrazená, ale s Emp nezranitelná a nezaměřitelná) :) ..dobíjecí čas mezi použitím Emp je ovšem už další věc :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.