Rankingové body

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ►ρяοvοкατεця◄†vяц†, 2/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím,

mám jen takovou malou otázku.
    Poslední ca. rok jsem lítal s golem a nedávno jsem se rozhodl, že zkusím leona a dodělám si při tom dodatečně mise na domovských mapách. To jsem měl asi 40k RB a po přestupu na leona o 7k míň, tzn.: ca 33k (a na novou hodnost jsem potřeboval 42k). Asi po dvou týdnech jsem zase nasadil gola a RB zase stouply (mezitím jsem s leonem něco vydělal) na přibližně 45k, ALE rankingové body potřebné na vyšší hodnost též rázem stouply na 49k.

Takže otázka je: proč / nebo jestli vůbec kvůli tomu, se zvýšil potřebný počet RB pro novou hodnost po změně lodě na jinou a zase původní?

Vím, že hodnost je relativní a závisí na spoustě faktorů ale ze zvědavosti bych v tom měl rád jasněji.

Díky

Naposledy upraveno: 2/3/15
  2. Foяmi

Foяmi User

Nevidím nikde "?", jak tedy zní tvá otázka?

3. Leon

Leon Guest

RB nestoupli tím, žes přešel na gola. Uvědom si, že jako ty jsi nahrál RB, i ostatní hráči hrají a proto se zvedají RB. Pokud si pročteš DarkOrbit Bible CZ - otázky a odpovědi,
    tak se dozvíš víc.

4. To vím ale jak je tedy možné, že 3 týdny mi to stálo na těch 42k a až po změně lodi to najednou poskočilo?

5. Leon

Leon Guest

po změně lodi ti to vyskočilo pouze o ten rozdíl. To cos nahrál se ti počítalo.
    Každá loď má svůj počet RB, který se ti počítá do celkového počtu. A tento rozdíl se projeví tak jak jsem napsal.

6. To znamená, že když mi s golem chybí 10k RB na novou hodnost a přestoupím na vegu, s ní potom nahraju 5k a zase vydražím gola, k potřebnému počtu se také přičte těch 5k?

7. Kubino

Kubino Guest

To čo nahráš máš tak či tak. Ak zmeníš loď tak sa ti zvýši/zníži počet RB o počet prislúchajúci danej lodi.

Body potrebné na ďalšiu hodnosť stúpajú vplyvom iných hráčov, kedže aj oni hrajú. Ak chceš nejakú dosiahnuť musíš makať viac ako priemerne oni :)

8. Když si to ale spočítám takhle jednoduše moc to nevychází:
    40k-7k(10k za gola-3k za leona)=33k a na novou hodnost jsem potřeboval 42k, tato hodnota se se změnou lodi nezměnila(!) - kdyby šla o 7k dolu tak to chápu.
    38k+7k(opět z leona na gola)=45k a teď už se ta hodnota změnila - o 7k nahoru...

A k té aktivitě jiných hráčů - jak jsem psal, poslední 3 týdny s golem před koupí leona stagnovala nová hodnost na 42-43k a poté najednou rychle vyletí (během 2 týdnů) o 7k? A to jsem s leonem dělal RB o poznání rychleji než předtím s golem.

9. Leon

Leon Guest

co na tom není k pochopení?
    Hráči v hodnosti před tebou byli dost aktivní, tak nahráli to co nahráli. Mohli vytočit GG, splnit úkoly atd. To všechno se připočítalo. Před tím ta aktivita nemusela být tak velká.

10. Jen že se mi to předtím nikdy nestalo, takový nárůst za tak krátkou dobu...

11. Kubino

Kubino Guest

►ρяοvοкατεця◄†vяц†

tak znovu. Loď ovplyvní tvoju hodnosť, t.j. počet RB, nie počet RB potrebných na nižšiu/vyššiu hodnosť. Nižšiu/vyššiu hodnosť ovplyvňuje aktivita iných hráčov, kt. sa každé ráno prepočíta. To, že to niekedy za týždeň vyletí o 7 000 a iný o 1000 je jav hry, kedže každý hrá inak.

12. 123812

123812 User

Někdy to vyletí i o 50k .. včera jsem potřeboval 240k dnes 290k :)

13. Dobře, tohle chápu celou dobu jen se mi nechtělo věřit, že by to mohlo tak rychle naskočit jenom kvůli aktivitě ostatních ;)

Každopádně děkuji za odpovědi a z mé strany nejsou žádné další otázky.

14. Kubino

Kubino Guest

Považujem za zodpovedané.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.