ranky

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Thзо, 4/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Thзо

Thзо User

dobry, zaujimalo by ma, preco my ubudli ranky vcera som mal 302 000 rankov a dnes sa pozrem a mam len 294 k??? to akoze len tak miznu ranky alebo co?? neprestupoval som do inej firmy ani nic podobne s rankami

2. jisap123

jisap123 User

Nezničil si hodně phonixů ten den? Nebo nezabili tě hodněkrát z jiné firmy? Co loď? Nezměnil jsi jí? (Z goliatha na phonixe ti to sníží dost ranků). Nestřílel si vlastní a nesnížila se ti tím drasticky čest?

3. Thзо

Thзо User

mam gola, nezabijaju ma stale, nestrielam vlastnych, a phoenixa som nevidel uz tak davno

4. jisap123

jisap123 User

Tak to je záhadou...

5. Thзо

Thзо User

no prave tiez to nechapem

6. Kristo

Kristo User

Nevlastníš náhodou víc hangáru ?

7. Thзо

Thзо User

mam 2 hangare-golo a aegis ale to nejako neovplyvnuje? ci?
    -----------------------------------
    proste vcera som mal gola mal som 302 k rankov a dnes sa my snizia a neviem preco

Naposledy upraveno moderátorem: 4/6/15
  8. Kristo

Kristo User

To ale ovlivňuje, pokud máš dvě lodě ....-)
    Skus si to přehodit a podívat se znovu
    -------------------------------------------
    A nepiš dva posty pod sebe používej tlačítko upravit

9. Thзо

Thзо User

gola a aegis uz mam dlho a mal som vcera aj tak 302 k. neviem bud admini nieco spravili zle alebo uz dalej neviem co sa s tim mohlo stat

10. Sentiero

Sentiero User

Thзо Nepřestoupil jsi k jiné firmě?

11. Thзо

Thзо User

na zaciatku som pisal ze nie Sentiero

12. Sentiero

Sentiero User

Thзо ups, moje nepozornost, omlouvám se...Pokud tohle všechno jsi neudělal,tak to bude zřejmě něco se ctí,co boxíky nebral jsi cizí?

13. Thзо

Thзо User

par krat sa mi stalo ze som zobral iny, ale to je malo kedy :D

14. Korben

Korben User

Admin ti s tým nič nemôže urobiť. ranky prepočítava systém. Inak koľko vlastných lodí si v poslednej dobe zostrelil ? o_O

15. Thзо

Thзо User

nikoho vlastneho som nezabil korben len sa mi stava ze pukam pety ale to je raz za cas

16. Korben

Korben User

Tak nikoho ? Daj mi tvoje ID.

17. Thзо

Thзо User

korben tu ho mas 163195256. vcera som max utocil iba na jedneho hraca ale nezabil som ho, lebo stale ma minoval

18. Korben

Korben User

Tak momentálne máš aktívne 4 ukradnuté boxy a 14 zostrelených spriatelených lodí.
    Petky strieľaš veľmi rád , za včera ich máš 18. :D No včera si odstrelil aj jednu spriatelenú loď a ak zostrelíš PETa vlastnej firmy, tak aj ten sa ráta ako zostrel spriatelenej lode.

***SAK∑.feat.CR∑Đ*** tohle ocenil(a).
  19. Thзо

Thзо User

18 za vcera?? ja ich ako naschval nestrielam, ale netusim kde som ich mohol zabit

20. |Oromë|

|Oromë| User

Thзо cize vlastnych nestrielas a mas 14 aktivnych zostrelov? o_O

O kolko cti si vcera prisiel pri zostrele toho hraca? pretoze prave to moze byt ten udajne strateny rank, cest ho velmi ovplyvnuje a 14. zostrel bere uz dost cti.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.