reakce na Korbíka

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem oops.eu, 25/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. oops.eu

oops.eu User

Od čeho to je diskuzní koutek? od zamykání asi ne, to by bylo jinak zamykací koutek, tak nevím co šílíš zase. koukám chudák Kubino už to tu nevydržel :/

Jinak je jedno jestli se zeptám na chatu nebo tu, tady aspoň někdo napíše, pokud to stihne dříve než ty kliknout na lock, měl by jsi se probrat, není vše jenom o tobě. To myslím upřímně, asi mi za upřímnost dáš ban, ale hold to nějak asi přežiju. :*

2. Nechapu o co ti jde... Stale dávaš na forko kdy bude sleva... Sleduj hru max napiš hračum na cz serverech jit je tam moc skus to aspon .. A nemusíš zato hubovat do korbena :)

3. oops.eu

oops.eu User

Do nikoho nehubuju, normálně jsem se zeptal a on dá lock, prostě mi to chvílema připadá, že to fórum je k ničemu. Na co je fórum když se tam nemůžeš zeptat spoluhráčů?

Jinak pokud používáš slovo "stále", když někdo něco udělá podruhý, tak ho používáš spatně...
    Ptal jsem se před třemi týdny kdy byla a v průběhu toho byla znova a já to zase prošvihl, tak se ptám znovu, kdyby nebyla uzavřena ta předešlá téma, tak se zeptám tam a nemusím jak říkáš "stále" zakládat nové téma, pak tu někdo něco hledá a je tu víc témat jak informací. :/

4. Korben

Korben User

Fórum nieje od toho aby si sa tu 2x do mesiaca pýtal kedy bola zľava. To si zisťuj v hre.
    Udelené body za tému smerovanú na moderátora a ďalšie za Kubina, za prvé nieje chudák a za druhe jediný dôvod na to že to tu moderátor nevydrží , sú podobný pisalkovia ako ty.

Uzavreté, LOCK.

Little_Tali tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.