Reklama

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Nomád261, 19/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Nomád261

Nomád261 User

Mám takový problém.
    Když si otevřu hru tak se mi zobrazí bonusy co dostanu za přilášení a než stačím kliknout na ok tak mito zhasne a mám tam reklamu. Dole pod reklamou je políčko ,že když na to kliknu tak se reklama nebude zobrazovat. To bych se uklikal nic ,při dalším přihlášení se mi ta reklama opět objeví ,když opět kliknutak se mi tam zobrazí okno které mi nabízí koupi uri: poradí mi někdo co stím?? Díky.

gnehrgjrtihjrt tohle ocenil(a).
  2. Korben

Korben User

Vieš o tom že za pozretie reklamy dostaneš odmenu ?

3. pane korbene a jakou?

4. Korben

Korben User

Nepotrpím si na oslovenie "pán" .;)

Stačí si pozrieť bilanciu.

*-=Tʀʊɱpξяλtøя=-*G* tohle ocenil(a).
  5. Zafod

Zafod User

Pane *-=Tʀʊɱpξяλtøя=-*G* za nějakých 5 vteřin, dle mého dobrý. Pak odklikávám přeskočit reklamu...

6. Nomád261

Nomád261 User

No někdo jim kašle na reklamu,vzláštní je že mi to hodí,abych si koupil uri. No nic

7. Korben

Korben User

Nepravdivá informácia , post zmazaný.
    Mám premium a mám aj reklamu.

Nomád261 Tu sa píše o voze a ty píšeš o koze. ;) Reklama a zvýhodnená ponuka na nákup urídia , sú dve rozdielne veci.

8. TRIXT

TRIXT User

Korbene, mohu se zeptat, jak máš založen účet, zda přímo na stránkách BP či DO a nebo jsi ho registroval přes nějaké jiné stránky? Snažím se vysledovat, za jakých podmínek se reklama zobrazuje.

9. Korben

Korben User

10. TRIXT

TRIXT User

Korben: Děkuji za odpověď, pro tuto chvíli tedy nemám žádné vysvětlení, proč na některých účtech se reklama zobrazuje a na některých účtech ne. Mám 4 účty a na dvou se zobrazuje a na dvou ne. A na těch dvou co se zobrazuje, se reklama nedá trvale deaktivovat.

11. Zafod

Zafod User

Nepíše Korbáčku :). Ono když klikneš na tlačítko ,,již nezobrazovat reklamu,, , vyskočí ti přímo platební okno s nabídkou nákupu Uridia. Nevím zda někdo víte víc, je možné že po nákupu přes toto tlačítko reklama na úvodní stránce zmizí.

12. Korben

Korben User

V tom prípade sa ospravedlňujem. Momentálne to nemám ako odskúšať, keď že mi nikde žiadne reklama nejde, no keď to išlo, tak som rôzne možnosti skúšal a ani raz mi neskočilo okno na kúpu urídia.

13. TRIXT

TRIXT User

Už v tématu Reklama na úvodní stránce, jsem zmiňoval nemožnost deaktivovat trvale reklamu. Díky myšlence Zafoda mě i napadla možnost, jak reklamy fungují:

Zobrazují se jen na těch účtech, kde hráč neprovedl nějakou dobu žádnou platbu. U mě to tak je, na dvou účtech jsem nedávno něco kupoval, tam se reklama neobjevuje. Dva účty již delší dobu jen přihlašuji a tam se reklama zobrazuje. Pokud bych se chtěl zbavit otravné reklamy, musel bych si koupit nějaké uridium. Má to logiku, neplatíš, tak alespoň koukej na reklamu, platíš a nemusíš se s ní otravovat.

Když už jsme to tak rozebrali, mohli by přispívající uvést, zda mohou toto pravidlo potvrdit či vyvrátit? Samozřejmě nevím, kolik času od poslední platby musí uběhnout, aby se reklama zase začala objevovat.

Naposledy upraveno: 20/10/14
  14. Nomád261

Nomád261 User

Máš asi pravdu ,už dlouho jsem si nekupoval .žádné uri.Tak proč mi vnucují abych si ho koupil,akorát jsou stím otravný.
    Korben,každý se splete.

15. Zafod

Zafod User

Nomád261 těch 100U za 5 vteřin je špatný?

16. TRIXT

TRIXT User

Zafod: Rozhodně to není úplně k zahození, ale hloupé je na tom to, že je to poprvé, kdy se reklamy nemohu zbavit, aniž bych za to zaplatil (raději bych klikal dobrovolně). Druhý problém je ten, že pokud někdo platí a přesto by reklamu chtěl, tak asi nemá šanci. Pro některé se tento systém jeví jako výhodný, pro jiné je tomu naopak. Pořád to ale ve skutečnosti může být jinak. Dva potvrzené případy, ještě neznamenají, že to opravdu funguje tak, jak jsem to popsal.

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  17. Potvrzuji, mám reklamu na serverech kde jsem ještě neplatil, nebo dávno.

18. Nomád261

Nomád261 User

Zafod není k zahození, ale nejsem tu tak často ,jen jsem si klikal na přihlášení a ted tohle no nic budu to muset překlikat.

19. Kubino

Kubino Guest

Má autor ešte niečo k téme?

20. oops.eu

oops.eu User

Je to tak, hrál jsem na mapě a 9 minut po půlnoci mi začalo něco hrát a nikde nic nevyskočilo, byla to ta reklama, v deníku jsem to našel, ale nejvíc mě naštvalo, že to udělalo zrovna v dobu kdy jsem střílel npc a tou reklamou mě chytli lagy jak... sice jenom několik sekund, ale v bráně to může být osudové. A to jsem byl na herním okně a v prohlížení jsem asi hodinu nic nedělal, takže nechápu jak se to mohlo samo aktivovat, prostě BP něco zase vymyslelo, za těch dobrých 100 urka můžete mít život z brány fuč.

Jinak máte pravdu, kupoval jsem v týdnu urko a od té doby se mi nezobrazila... Ovšem ani když dám zkrátit čas za reklamu nebo extra energii za reklamu, tak žádná není dostuná, ale hned 9 minut po půlnoci dostupná reklama byla! :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.