Reklama

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Nomád261, 19/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Za shlédnutí reklamy dostaneš 100 Uridia...

2. Čauky chci reklamu zpět minulí týden jsem ji odmačkl že si ji nepřeji dostávat protože se mi strašně sekal počítač problém jsem vyřešil už šlape lze ji nějak vrátit nebo je to nezvratný proces.

3. TRIXT

TRIXT User

AnitkaMiláč€k: dřív jsem se též pokoušel zobrazování reklamy zrušit a reklama se mi zobrazovala neustále. Možná došlo ke změně, a reklama nyní již deaktivovat jde. Je ale možné, pokud pročistíš PC pomocí ccleaneru (smažeš cookies), že se ti reklama zase začne zobrazovat. Zkoušel jsi to?

4. jojo od těch problémů co jsem měl pročišťuji každou chvilku i dvakrát denně stylem 1.smazat historii 2.zavřít explorer 3.ccleaner 4.restart PC mezi tím co restartuje dám restart UPC 5.ccleaner po přihlášení do PC a pak si udělám Speedtest.net kde zjistím že mám momentálně cca 40 Mbps download 4 Mbps upload a 33-38ms ping s Nurembergským servrem a poté se opět přihlašuji a loguji do hry a modlím se abych nepotkal někoho s ping kolem 10 a 22lvl nedej bože bootera to je konečná náhodou nevíš v Praze o připojeni s nižším ping do Nurembergu.Díky

5. Timanris

Timanris User

A nekupoval sis náhodou urko? to se totiž pak už reklama nezobrazuje..

6. Tak dnes se mi reklama ukazala na hlavnim uctu, kde jsem urko kupoval tak pred pul rokem naposled.:)

7. Timanris

Timanris User

jj, právě už je to moc dlouho co sis ho naposledy koupil, proto se ti teď objevila :)
    Když si ho koupíš tak ji pak nemáš, proto po kliknutí už nezobrazovat ti vyskočí platby :D

8. Kubino

Kubino Guest

Včera (po 3 dňoch neaktivity na účte) sa mi zobrazila reklama aj na hlavom účte, neviem, čím to je spôsobené, urídium som pochopiteľne kupoval a účet má takmer 5 rokov o_O

Asi je tam ale nejaký časový interval od poslednej kúpy, kedy sa to začne zobrazovať.

9. Nomád261

Nomád261 User

Musím se zase ozvat někdo jim kašle na 100 uri,abych sledoval raklamu44 minut nejsem blázen-Je to otravný,když budu chtít si koupit,tak si koupím,ale takhle někomu něco vnucovat,je to otravný.Už by stím měli přestat. copak vydělávají málo??

10. Korben

Korben User

Nomád261 Ozývaš sa zbytočne , skúsil si po 5 sekundách reklamu preskočiť ? Inak ty vieš koľko zarábajú ? A aj keby, to je šikovnosť podnikania, oni platia zamestnancov , uvedom si to kým napíšeš nejakú hlúposť.

11. Nomád261

Nomád261 User

Korben,tu reklamu přeskakuji neustále,nezlob se ,ale to podle mě není šikovnost podnikání.Když někomu něco vnucuji tak,je to otravné.Tady už se napsalo hloupostí,tak jedna přibila.

12. Korben

Korben User

Nomád261 Písal si už do televízie , že dávajú moc reklám a že ťa to otravuje pri sledovaní filmu ? Počítam že si nikde nepísal. Aj ak by si napísal , tak ťa pošlú niekam tou najkratšou cestou.
    Každá využitá možnosť na zárobok , je šikovnosť a to aj v tom prípade, ak ťa to otravuje.

13. =Marvin=

=Marvin= Guest

Christofer.H reaguješ na post který byl napsaný 19. října a nebyl ani směřovaný na tebe, takže tvoje reakce je trošku zbytečná, nemyslíš? :rolleyes: Pokud jsi si spletl tému, ta tvoje je jinde.
    EDIT:
    Tak proč reaguješ v tématu, které se tě netýká, piš do svého: reklama. OT smazané.

Naposledy upraveno moderátorem: 5/1/15
  14. Ahojte lidičkové k te reklamě kdyz vlezete na učet nevím kdy to přesně bylo dva dny z5 nebo tři ale ta reklama mela 44:15 minut svalně jsem to nechal 2,5 minuty bežet ale fakt čekat 40minut se mě nechtělo.Tak se ptám nebyla to nějaká chyba a měli jste to také?

15. Timanris

Timanris User

to netuším, já dávám automaticky po 5s přeskočit a 100U dostaneš aj tak :)

16. -HeJkO33-

-HeJkO33- User

neviem ale ja tam žiadnu reklamu nemám

17. TRIXT

TRIXT User

-HeJkO33-: To bude tím, že jsi nedávno kupoval uridium. ;)

-HeJkO33- tohle ocenil(a).
  18. -HeJkO33-

-HeJkO33- User

aha :D asi pred pol rokom

19. Korben

Korben User

V tom prípade zbytočný príspevok. OT - zmazané.

20. loputa97

loputa97 User

Mě se dnes objevily hned dvě reklamy za sebou při nalogování do hry o_O Jinak uridium jsem dlouho nekupoval ...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.