Reklama

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem KonoKalakaua, 12/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Chtěl jsem se zeptat jak odblokuji reklamu :D :D Chtěl bych si zkrátit čas ve skylabu o 45 minut ale když vyplním tu anketu tak se nic neděje a píšemi to že je třeba shlédnout video ale ať odblokuju reklamu ale ja nevím jak zas nejsem takový znalec ani sem to nikdy nepotřeboval vědět ale teď jo:D:D Předem děkuju za odpověď.

2. Drift1

Drift1 User

Pravděpodobně je to zpusobené tvým prohlížečem...vypni si blokování reklam případně unistall AD-blocku pokud je nainstalován.

3. citát zmazaný

Paráda dík že se někdo ozval ale já nevím kde to mám vypnout jak říkám nejsem na to nějaký expert.Kdyžtak mám Operu popřípadě i mozillu :)

Naposledy upraveno moderátorem: 12/3/15
  4. 123812

123812 User

5. Kristo

Kristo User

Pokud máš v prohlížeči nainstalovaný AD-Block tak jestli si dobře pamatuji tak by jsi měl mít v pravo nahoře ikonu STOP nebo nějak tak na ní klikni pravím a tam by to myslím mělo být
    Ale nevím to na 100%