reklamy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem mm490, 24/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mm490

mm490 User

dobry den chcel by som vas poprosit o radu ako vypnem reklamu vzdy ked sa prihlasim prvy krat v dni

2. Korben

Korben User

Skúšal si kliknúť na nezobrazovanie reklám ?

3. GΞRΛN

GΞRΛN User

mm490 za tu reklamu máš 100U. stači sa pozrieť 5sekund a dá ťi to možnosť preskočiť reklamu,klikneš na to a 100U. máš a ešte si ani nezačal hrať.

4. mm490

mm490 User

to som nikdy nepostrehol ale vdaka vsimnem si to nabuduce

5. Mi se nikdy nezobrazuje, sakra, to je za 7 ee na týden, to chci! :D

6. Sentiero

Sentiero User

____BAZINGA____ autor se ale baví o reklamě, která vyskočí při prvním přihlášení každý den...

mm490 až se ti ta reklama znovu objeví, tak se podívej mělo by tam být někde napsáno "v budoucnu už nezobrazovat reklamy ", já jsem to sice nezkoušela, ale předpokládám, že když na to klikneš, tak by se ti další den reklama objevit neměla.

*SATKO* tohle ocenil(a).
  7. CaesaR_16

CaesaR_16 User

Mne to pomohlo len na tyžden ale jak som si potom prečital o čom su tie reklamy tak ich pozeram cele

8. Kubino

Kubino Guest

Poviem vám kúzlo, po prihlásení ak vidíte ze ide naskočiť reklama kliknite dva či tri krát na lištu (vo Windows zvyčajne ten pásik dole) a urýchlite si tak prihlásenie do hry.

9. -xghost-

-xghost- User

Jůů, to zkusím. Já zatím vždycky šel na záchod, nebo tak něco, případně jsem si připravil kurzor na "přeskočit" a koukal chvíli někam jinam - přece to do sebe nenechám cpát :)

10. Kubino

Kubino Guest

Mne to na win 7 a prehliadači MFF v pohodke funguje a tak skracujem čas a šetrím nervy :)

11. Greenhorn

Greenhorn User

Hmm, dovolil bych se přidat s jiným dotazem - jak toto zobrazování reklam ZAPNOUT ?
    Co vím, tak starší účty to mají aktivní (pokud si ty reklamy cíleně nezrušil), já jsem tu s tímhle účtem teprve měsíc a reklamy se mi nikdy nenabídly.
    Škoda, 100 U denně se hodí, 5 sec reklamy mi nevadí - a někdy se mrknu i na celou, občas to je i zajímavé :)

*SATKO* tohle ocenil(a).
  12. -xghost-

-xghost- User

Kubino: To mám taky. Zkusím.
    Greenhorn: Když už koukám na reklamu, tak za jediným účelem - abych ji nepříjmal pasivně, ale naopak se snažím si to zapamatovat, abych věděl, co nemám kupovat :) 100U není zas takový zázrak. Bohužel ti neporadím - nevím jak to zapnout.

13. Kubino

Kubino Guest

Ono je to menšia "pripomienka" že ste už dlhšie nič nekúpili, nie je náhoda, že tlačidlo nezobrazovat reklamy smeruje do paymentu :) takže na nových účtoch môže trvať než reklamy nabehnú samovoľne to zapnúť nejde. Nehovoriac o tom, že nové účty majú mnoho iných benefitov.

14. Sentiero

Sentiero User

A já si říkám, proč tam každý den tu reklamu mám, asi to bude vážně tím, že 4 roky jsem neprovedla žádnou platbu :D

Je ale zvláštní, že ikdyž reklamu po 5 sekundách přeskočím, tak dostanu těch 100 U, to tak má být? Tuším, že se tam píše o odměně jen když se reklama shlédne dokonce.

15. *Firefox1*

*Firefox1* User

U některých reklam máš přímo psáno, že ji můžeš přeskočit za 5 vt., jiné musíš sledovat do konce :)

16. -xghost-

-xghost- User

Prý se těch 100U dostává, idykyž se to přeskočí tím po 5ti sek. Ale nekontroloval jsem to.

17. =Marvin=

=Marvin= Guest

Ano pokud vim tak i kdyz reklamu preskocis tak dostanes odmenu. Osobne mi to vubec nevadi, 100 U za pouhych 5 vterin se vzdy hodi. :D Btw. jeste se mi nikdy nestalo ze by u reklamy pri prihlaseni nebyla moznost ji po 5 vterinach preskocit..

18. Korben

Korben User

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.