Řešení.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ╔══╝WOOĐY╚══╗, 27/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den mám otázku já hraji u táty na jeho pc.
    A má jinou IP adresu než já není v tom nějaký problém ? Třeba že by jste my mohli zablokovat Učet.
    Ještě jak je to se změnou Emailu mohu jsi ho normálně změnit ?
    Děkuji za odpověď.

Omlouvám se jestli jsem napsal do špatné sekce.

2. Korben

Korben User

Stále sa tu niekto pýta , či môže byť zablokovaný, ak hrá na inej IP adrese. Toto nikto nezaručí. Ak hráč hrá sám na svojom účte , tak sa nemá čoho obávať. Iné je zdieľanie účtov.

3. Možná máte stejné IP, ale rozdílné ID, neměl by to být problém, pokud někomu z vás nedají ban na IP.
    Korben byl rychlejší :D

4. *SATKO*

*SATKO* User

Vidím,že mnoho hračov nema znalosť podstaty IP.Takže niečo na vysvetlenie:
    Adresa IP alebo IP adresa je logický číselný identifikátor daného uzla (najčastejšie počítača) v sieti, ktorý komunikuje s inými uzlami prostredníctvom protokolu IP (napríklad Internet).
    Z toho teda vyplýva,že Tvoj učet je jedinečný a v tvojej správe z akéhokolvek počitača,teda aj inej IP je stale tvoj,napriek rozdielnym adresám stále spravuješ svoj účet a teda nič neporušuješ ked sa prihlasiš aj zo zahraničia

L.E.A. a *RAJBEK* tohle ocenili.
  5. |Oromë|

|Oromë| User

╔══╝WOOĐY╚══╗ Mne sa zmeni IP cca 50-100x do roka a ucet mam v poriadku, hrat na inej IP mozes, to nie je proti VOP.

Staci hrat poctivo na svojom ucte a mozes byt uplne kludny. Tu si mozes prejst pravidla BP hier. VOP

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  6. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.