režim celé obrazovky

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ”º•PΛЯT¥«☆»SĦΛKΣЯ•º”, 1/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dobrý den před 3 dny sem si aktualizoval windows 7 na win 10 a přestal mi fungovat režim celé obrazovky tak bych se chtěl zeptat jestli je tato funkce kompatibilní s windows 10 a nebo jestli je chyba někde jinde

2. Korben

Korben User

Na win10 to ide v pohode.

3. dobře tím pádem nevíš kde by mohla být chyba ? :eek:

4. Korben

Korben User

No to neviem. Čo ti to robí pri kliknutí na režim celej obrazovky ?

5. no kliknu na to nic se neděje a tak 10 vteřin po tom se mi začne objevovat ten žlutý nápis klávesové zkratky fungují jen tehdy, pokud je v aplikaci flash player povolen interaktivní režim celé obrazovky a musím dát relog abych se toho zbavil

6. |Oromë|

|Oromë| User

7. používám chrome vždycky na něm jelo všechno jak má

8. |Oromë|

|Oromë| User

9. tak prohlížeč Opera mi tvrdí že nemám flash player což asi těžko jinak bych nemohl hrát :D a na Microsoft Edge mi to jde ale hra mi běží na 5 FPS místo 40 na chromu tak nevím

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

fp.jpg
    Zkoušel jsi aktualizovat flashplayer, jak se píše na stránce při načítání hry? I když já jej mám také zastaralý a režim celé obrazovky mi na Chromu jde. :) Každopádně doporučuji aktualizaci zkontrolovat.

11. ten mám nejnovější to už sem udělal asi bude chyba v prohlížeči mno kdyby nebyl aktualizovanej tak mi to nespustí žádnej prohlížeč si myslím

12. Korben

Korben User

Skús mozillu, na tej mi to ide v pohode.

13. |Oromë|

|Oromë| User

”º•PΛЯT¥«☆»SĦΛKΣЯ•º” Odinstaluj operu a nanovu ju preinstaluj aj flash potom ako stiahnes operu nanovo. Potom cele prebehni cleanerom a skus lognut do hry.

btw. neodporucam aktualizovat este na win 10, technik u nas v praci nas varoval, ze niektore veci tam nefunguju a nie su kompatibilne, takze nech to radsej nerobime a pockame si na neskorsie verzie. Aj ked toto asi nebude problem win 10, no ajtak ho neodporucam.

14. Mám win 10 a chrome a bez problémov. Takže win 10 to nebude.

15. |Oromë|

|Oromë| User

BradooDanika7say-bye Tiez si to myslim, nebude to asi chyba systemu, no nemozes povedat, mne to ide na win 10, chyba je inde. Chyba na jednej verzii sa nemusi zobrazovat na dalsich verziach systemu takze nikdy naisto nevies ci to nie je v systeme.

Na dialku sotva zistime kde je problem, to si autor bude musiet vyriesit sam, najlepsie nech si zavola niekoho kto sa tomu rozumie a nech sa mu pozre na pc osobne.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.