režim PvE

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *eagel*, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *eagel*

*eagel* User

Co to znamená režim PvE ?
    Děkuji

2. Korben

Korben User

Player versus environment.

3. *RimmerH*

*RimmerH* User

Hráč proti prostředí ?
    Tak to mi nic neříká o_O a co to značí v praxi ?
    Je to napsáno u formace X, že poskytuje schopnost poze v režimu PvE .

4. Korben

Korben User

A čo takto, hráč proti NPC ? Čo tak použiť internet aj na vyhľadávanie a nie len na hranie?o_O V hrách termín environment môže označovať postavy v hre, ktoré sú riadené počítačom, v našom prípade NPC - non-player character , postava neovládaná hráčom.;)

5. miki.no1

miki.no1 User

Zrejme to znamena ze bonusy ohladom BS a DMG platia proti NPC a nie proti hracom :)

6. |Oromë|

|Oromë| User

miki.no1 Ten druhy prispevok ti zmazem, ono ked sa ti podari duplicitny post, tak ho nabuduce zmaz, tuto moznost mas aj ty.

7. *eagel*

*eagel* User

Korben náhodou jsem to hledal , environment je široký pojem a ten tvůj mi to nenabídlo .
    Jiné hry nehraju než tuto, takže jsem se zeptal ...
    Tak vám oběma dík za informaci ;)

8. Korben

Korben User

*eagel*, Ak je tvoj učet aj *RimmerH*, Tak ťa musím požiadať, aby si na fóre používal len jeden účet.

9. *eagel*

*eagel* User

Tak teda nevím naši admini,
    jeden se tady skušně zeptá a hned je tady masírovanej , teda nevím proč a zač ?!
    Korben věděl jsi dobře od začátku na co jsem se vlastně ptal,
    mohl jsi odpovědět hned jak to udělal miki.no1. a záměrně to nenatahovat .
    Pak se divíte , že jsou někteří hráči tady na Foru naštvaní a sprostí .

-*-*-*-*-*-*- tohle ocenil(a).
  10. Korben

Korben User

Takže, slušne si sa opýtal , dostal si jasnú odpoveď . Kde som ťa masíroval ? Nikde nevidím, že by som niekde napísal niečo proti alebo niečo zlé prispievateľovi fóra z nickom *eagel*. o_O

V ďalšom mojom príspevku, som reagoval na hráča s nickom *RimmerH*, ktorému som podal vysvetlenie a otázku, prečo nepoužije internet na vyhľadanie informácii ? Je na tom niečo zle?!

Ja za to nemôžem že tu prispieva niekto z 10 účtov a nemôžem za to že si neschopný si niečo vyhľadať. Papulovať to viete na 100% , ale ale používať rozum vie len hŕstka hráčov ktorý prispievajú na fórum.
    Tak že ty si zapol útočný mód, tak ho zapnem aj ja a ak budeš prispievať na fórum aj z iných účtov, tak na ostatné účty na fóre dostaneš ban.
    Pokiaľ sa na to bližšie nezamerám, tak vidím že tu prispievali 3 hráči, avšak vypadá to že boli len 2, lebo jeden prispieva z dvoch účtov.

Viac tu nieje čo riešiť.

Uzavreté, LOCK.

*eagel* tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.